Bülent Arınç'a çok sert cevap: Yüzsüzlükte seviye atlamış...

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Bülent Arınç'ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yle ilgili sözlerine çok sert cevap verdi.

Bülent Arınç'a çok sert cevap: Yüzsüzlükte seviye atlamış...
Bülent Arınç'a çok sert cevap: Yüzsüzlükte seviye atlamış...
GİRİŞ 20.01.2023 20:04 GÜNCELLEME 21.01.2023 00:29
Bu Habere 240 Yorum Yapılmış

Bülent Arınç, verdiği bir röportajda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye mafya üzerinden göndermede bulundu. Arınç'a MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın tepki gösterdi.



Yalçın açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

YÜZSÜZLÜKTE SEVİYE ATLAMIŞ


Türk siyasi hayatında bazı bin bir surat tipler vardır. İlk akla gelen isim ise Bülent Arınç'tır. Bülent Arınç her renkli her şeydir, herkesle fotoğraf çektirecek, her dalda oynayacak tıynettedir. Pişkinlik, şımarıklık, nobranlık, kibir ve yüzsüzlükte seviye atlamış bir âdemdir.

Genelkurmay Başkanlığının kozmik odasına FETÖ'yü sokmakla maruf, Arınç henüz FETÖ ile yaptığı işbirliğinin hesabını bile vermedi. Bu konuda derin bir yarası var ki FETÖ ile mücadelede tavizsiz duran, kendisini sık sık silkeleyen MHP'den gocunduğunu her vesileyle belli ediyor.

TAM BİR FETÖ'CÜ TAKTİĞİ

Arınç; öylesine muhteris ve egoist ki Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir yandan destek veriyor gibi görünürken, diğer yandan Cumhur İttifakının tutarlı ortağı MHP'ye saldırarak bozgunculuk yapıyor. Tam bir FETÖ'cü taktiği… Biz Bülent Arınç'ı iyi tanırız. O; kindar ve içinden pazarlıklı siyasetçi tipine çarpıcı bir örnek. Üstelik politika sahnesinde millî görünüp gayrimillî unsurlara hizmet veren kripto Türklük düşmanlarının en azılılarından...



CUMHUR İTTİFAKI'NI SABOTE ETMEKTEDİR

Bülent Arınç'ın fevkalade tehlikeli açıklamaları, Cumhur İttifakının ortağı AK Partinin bugünkü politikalarına ters düşmektedir. Bu haliyle Arınç Cumhur İttifakını sabote etmektedir. Bülent Arınç'ın, kendi ayağına kurşun sıkan malum sözleri, birlik ve bütünlüğümüzü hedef alan mahfilleri sevindirmiştir. Bülent Arınç içinde yer aldığı camianın selameti için elini eteğini ve çatal dilini politikadan çekmelidir.

ARINÇ NE DEMİŞTİ?

Arınç, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'la aranızdaki buzlar eridi mi?" sorusuna verdiği yanıtta "Ben 1978'den beri Tayyip Bey'in gerçek dava arkadaşıyım. Milletimizin önünü, bahtını açmak için gayret ettik. Bizim dava arkadaşlığımızda hep güzel şeyler vardır. Bizim dava arkadaşlığımızı, başkalarının mafya liderleriyle veya suç örgütü liderleriyle bir aradaki fotoğraflarına bakarak değerlendirmeyin. Dava dediğimiz şeyin aslını, biz kardeşler olarak bugüne kadar bilerek ve isteyerek uyguladık" demişti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 240
  • Türkiyem 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya be adam yinemi SEN...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    karakter meselesi özde ne varsa dışa o vurur
    Cevapla
  • Faşizim 1 yıl önce Şikayet Et
    Faşist zihniyetli Semih Yalçın önce faşizmin pençesine düşmüş zihniyetini temizlesin sonra Arınç'a cevap versin.
    Cevapla
  • ülkücü 1 yıl önce Şikayet Et
    sen önce hainlik nedir onu öğren sonra konuş
    Cevapla
  • türkmen 1 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşılması zor bir durum şımarık çocuk gibi hiç bir yerde durmuyor köşede onutulurum diye halbuki yerini bilse ülkenin yararına olacak konularda fikrini söylese daha ihtibarı artar belkide ama .
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu tipler sisli havayı sever
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika İsrail açıklaması! Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz!
Özgür Özel'den 'boş koltuk' tartışmalarına ilişkin ilk açıklama