İYİ Parti'den İsveç'in Kur'an-ı Kerim yakma iznine tepki: Kabul edilemez

İYİ Parti Sözcüsü Zorlu "Bugün İsveç'teki Türk Büyükelçiliği önünde gerçekleşecek olan ve bir grubun Kur'an-ı Kerim yakmayı planladıkları iddia edilen eyleme izin verilmesi kabul edilemez." dedi.

İYİ Parti'den İsveç'in Kur'an-ı Kerim yakma iznine tepki: Kabul edilemez
İYİ Parti'den İsveç'in Kur'an-ı Kerim yakma iznine tepki: Kabul edilemez
GİRİŞ 21.01.2023 11:58 GÜNCELLEME 21.01.2023 11:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kürşad Zorlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakmayı hedefleyen bir eyleme izin verilmesine tepki gösterdi. Zorlu, paylaşımında şunları kaydetti:

"Bugün İsveç'teki Türk Büyükelçiliği önünde gerçekleşecek olan ve bir grubun Kur'an-ı Kerim yakmayı planladıkları iddia edilen eyleme izin verilmesi kabul edilemez. Bu tutum, hak ve özgürlük kavramlarıyla açıklanamayacağı gibi iki ülke ilişkilerinin geleceği bakımından hatalıdır. İYİ Parti olarak İsveç yetkili makamlarını bu çirkin eylemin gerçekleştirilmesini önlemeye ve milletimizin hassasiyetlerine saygı göstermeye davet ediyoruz."

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Millet 1 yıl önce Şikayet Et
    Kiyamam size kinamislar yalan chp ortaginin dinle isi olmaz sizin sevdiginiz ataizim liktir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yunan gazeteci Haber7'ye konuştu! O sorunun çözülmesi birçok kilidi açar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kongre sürecini başlatacağız