Hakan Ural'dan 'Erdoğan' açıklaması: Ben asla böyle bir şey demedim

Ünlü oyuncu ve sunucu Hakan Ural, bir gazeteye verdiği röportajda yer alan 'Tayyip beyin kurduğu ülke' ifadesini söylemediğini belirtti. Sözlerinin çarpıtılarak yayınlandığını belirten Ural, dava açacağını duyurdu.

GİRİŞ 21.01.2023 21:15 GÜNCELLEME 22.01.2023 17:42
Bu Habere 247 Yorum Yapılmış

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Hakan Ural’ı, “Çevre ve Medya Üzerine Söyleşi” konulu söyleşiye konuşmacı olarak çağırdı. Sosyal medyada lince uğrayan Ural, konuya ilişkin Yeniçağ Gazetesi'ne konuştu.

Röportajın yayınlanmasının ardından ünlü oyuncu Hakan Ural, Başkan Erdoğan'la ilgili sözlerinin gazete tarafından çarpıtıldığını belirtti. 'Bunlar Tayyip beyin kurduğu memleketi sevmiyor' ifadesini söylemediğini belirten Ural, dava açacağını duyurdu.

URAL: BEN ASLA BÖYLE BİR ŞEY DEMEDİM

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ural, ''Genel olarak asla malum zihniyete cevap vermem ama 'Tayyip beyin kurduğu ülke' söylemi adı altında planlı bir lince uğruyorum. Ben asla böyle birşey demedim akla bilince aykırı bu söylem akılla izzah edilemez. Dava açacağım. '' ifadelerini kullandı.



Hakan Ural'ın gazetede yer alan röportajı şu şekilde;

“ELEŞTİRİ DEĞİL HAKARET EDİYORLAR”

4 yıldan beri 125 bin tweet ile linç şampiyonu olduğunu belirten Ural, “Yazılanlar eleştiri boyutunda kalmıyor. Hakarete varıyor. İnsanın anasına, babasına bile sövüyorlar. Bu cenahın karşıt görüşlere karşı tutumu hep böyle. Beni ben olduğum için değil, siyasi görüşüm nedeniyle hedef haline getiriyorlar. Halbuki ideolojik farklılıklar zenginliklerimizdir. Eleştiri elbet olacak ancak hakaret ediyorlar” dedi.

“ORTAOKUL 2 TERKİM KENDİMİ GELİŞTİRDİM”

Okul okumamasına da değinen Ural, “Ben ortaokul 2 terkim kendimi bu kadar geliştirdiysem. Şu an gençler ellerindeki imkanlarla kendilerini ne kadar geliştirebilir. Ben buna vurgu yapmak istedim” dedi.

“ELEŞTİRİLER BENİM NİŞANEMDİR”

Kendisini eleştirenler laf anlatmanın zaman kaybı olduğunu belirten Ural, “Adamlar, Cumhurbaşkanına, milli savunmaya, vatana, millete sövüyor. Hakan Ural bu bağlamda kim ki? Vatan millete sövmeyi meziyet sayan bu zihniyetin eleştirileri benim nişanemdir. Karşıt görüşleri ötekileştirmeyi, zombi olarak görmeyi meziyet sayıyorlar. Ben vatan millet sevgimi dile getirdikçe buna tahammül edemiyorlar. Bu isimler değişir ancak zihniyet değişmez. Bin yıldan fazladır bu millet üzerine oynanan oyunlar tersine döndü. Asıl itirazları buna” dedi.

 

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 247
  • Müslüman 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen imamını sağlam tut Namazınıda bırakma Allahın izniyle o 125bin twit Senin beraatın olacaktır
    Cevapla
  • Yozgatlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakan bey sizi seviyoruz, azgın azınlığada şunu söylüyoruz. İt ürür kervan yürür. Milyonlarca vatandaş sizinledir.
    Cevapla
  • Temucin 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya de kardesim ne olacak sanki millet ülkesine küfür ediyor adamsın
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Boş ver kardeşim , vatan hainlerinin cirit attığı bu ülkede vatanını seven senin gibi onlarcası var, vakti saati geldiğinde herkes yaptığı ile ödüllendirilir.
    Cevapla
  • Vatansever 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakan bey o vatan hainlerin zoruna gidiyo reisi sevmeniz PKK başı veya Yunan başbakanını sevseniz alkış tutar bu hain oğlu hainlerin evlatlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TSK'dan terör örgütüne büyük darbe: 19 terörist etkisiz hale getirildi!
Turgut Özal'a ait 'gizli' PKK dosyası sahaftan çıktı!