Mansur Yavaş adayını açık açık ilan etti! Ayakta alkışlandı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, temel atma töreninde yaptığı konuşmada cumhurbaşkanı adayını açık açık ilan etti.

GİRİŞ 22.01.2023 20:16 GÜNCELLEME 22.01.2023 22:15
Bu Habere 426 Yorum Yapılmış

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı "Batıkent Rekreasyon Alanı ile 10 Parkın Açılış ve Temel Atma Töreni"nde konuştu.

6'lı masada adaylık hareketliliği sürerken Mansur Yavaş'tan dikkat çeken Kılıçdaroğlu çıkışı geldi.



Mansur Yavaş konuşması sırasında CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu işaret ederek, ''İnşallah bu parkın açılışına Cumhurbaşkanı olarak teşrif edersiniz.'' ifadelerini kullandı.

Törende bulunan partililer Yavaş'ın sözlerini ayakta alkışladı.

GÖZLER 6'LI MASANIN 11'İNCİ TOPLANTISINDA!

Aday belirsizliğinin sürdüğü 6’lı masada gözler Cumhurbaşkanı adayının ele alınmasının beklendiği 26 Ocak tarihine çevrildi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ev sahipliğinde gerçekleşecek olan toplantı ile 6’lı masa 11’inci kez bir araya gelmiş olacak.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 426
  • ibrahim Akın 1 yıl önce Şikayet Et
    Akşener Mansurla Çok oynadı. Anladı artık Akşenerin kendisini Yem Koz olarak kullandığını. Mecbur kaldı Zoraki Açıklamadır bu . Pek Önemi Yoktur
    Cevapla
  • Gaziantepli 1 yıl önce Şikayet Et
    Umudunu kesti mecbura kaldı. Mahkeme oyunuyla mağdur kahraman olan Ekrem'in adaylık ihtimali çok yükseldi. Kılıçdaroğlu kendi çabalarıyla keza adaylık ihtimalini yükseltti. Mansur Yavaş bu konuda çok yavaş kaldı geriye düştü bari parti başkanını destekleyeyimde başkanın yanında puanım yükselsin dedi.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Umudunu kesince tercihini elli etti, bizde yedik
    Cevapla
  • MSELİM 1 yıl önce Şikayet Et
    münafıklar kafirlerden daha tehlikelidir çünki senden görünür arkandan kuyunu kazar milliyetçi görünüpte haçlılarla ülkemizin kuyusunu kazanlar gibi
    Cevapla
  • add 1 yıl önce Şikayet Et
    mansur yavaş başbuğunun emrinde olduğunu açıklamış...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?
Yine aynı manzara! PKK destekçisi DEM Partililer İstiklal Marşını okumadı...