AK Parti'li Ellibeş'ten milletvekili adaylığı istifası

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, "25 Mayıs 2019'dan bu yana devam eden bu şerefli görevimden, genel merkezimizin bilgisi dahilinde 2023 milletvekilleri seçimi sebebiyle affımı istemiş bulunmaktayım" dedi.

AK Parti'li Ellibeş'ten milletvekili adaylığı istifası
AK Parti'li Ellibeş'ten milletvekili adaylığı istifası
GİRİŞ 26.01.2023 17:25 GÜNCELLEME 26.01.2023 17:29
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, görevinden istifa ettiğini duyurdu. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Ellibeş, AK Parti çatısı altında 15 yıl belediye başkanlığı görevini yürüttüğünü ifade etti.

Ellibeş, "Rabbim bizlere il başkanlığı gibi çok önemli ve onur verici bu görevi de nasip etti. 25 Mayıs 2019’dan bu yana devam eden bu şerefli görevimden, genel merkezimizin bilgisi dahilinde 2023 milletvekilleri seçimi sebebiyle affımı istemiş bulunmaktayım. Söz konusu istifa dilekçemi yarın İl Başkanlığımızda, il koordinatörümüz İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca’ya teslim edeceğim. Bizlere bu göreve layık görüp, teşkilatımıza hizmet şansı tanıyan genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, görev sürecim boyunca yılmadan, yorulmadan davamızın büyümesi için bizlerle birlikte mücadele eden tüm teşkilat mensuplarımıza, bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen kıymetli hemşehrilerimize şimdiden teşekkürü bir borç biliyorum" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Eyüp 1 yıl önce Şikayet Et
    Acaba Ömer gibi olabildim mi sizi o makamlara getiren bu davanın evlatlarına sahip çıkaı kabildi mi bence cesur olamadığınız için çıkamadınız seçim kazanıcaksınız ama adam kazanamadınız kazanamayacaksınız .
    Cevapla
  • sinan 1 yıl önce Şikayet Et
    olmaz kardeşim bu şekilde olmaz amacınız dava adamı olmak değil mv. olmak reise yanlış yapanlar hep bu yoldan gidenler oldu siyasi partiler yasası acil değişmeli
    Cevapla
  • Üzgün Adam 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne dertli Adammışsın yav. tek derdin bu olsun. Adam napmış arsızlıklı mı hayinlik mi ne yani.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Reuters: Batı, Türkiye aracılığıyla İran'a mesaj gönderdi
İran ve İsrail'den yüzyılın tiyatrosu - Gazete manşetleri