Bir parti daha Cumhur İttifakı'na doğru! Canlı yayında açıkladı

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, canlı yayında partisinin Cumhur İttifakı'na katılması konusuyla ilgili açıklamada bulundu. Yapıcıoğlu görüşmelerin olumlu gittiğini belirtti.

GİRİŞ 26.01.2023 22:28 GÜNCELLEME 26.01.2023 22:46
Bu Habere 125 Yorum Yapılmış

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu Habertük'te katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde Başkan Erdoğan'la görüşen Yapıcıoğlu, ittifak sorusuna yanıt verdi.

İTTİFAK AÇIKLAMASI: GÖRÜŞMELER OLUMLU SÜRÜYOR

Yapıcıoğlu, ''Sayın Erdoğan ile ilk kez görüşmedik. Son görüşmemizde İttifaka katılmamız yönünde teklifte bulunuldu. Görüşmeler olumlu devam ediyor'' dedi.



'Başkan Erdoğan'la ne konuştunuz ve neden görüştünüz?' sorusuna Yapıcıoğlu, ''Sayın cumhurbaşkanıyla ilk görüşmemiz değil. Daha önce de görüşmüştük, bundan sonra da muhtemelen görüşürüz. Başka partilerle görüşmemiz oldu. İYİ Parti, Deva, Gelecek, Saadet ve Yeniden Refah'la da görüştük. HDP, MHP ve CHP ile görüşmemiz olmadı. AK Parti ile ya da sayın cumhurbaşkanı ile görüşmelerimizde genel anlamda memleket meselelerini görüştük. Bu son görüşmemizde seçim meselesi gündemdeydi. Görüşmelerin devam etmesi konusunda mutabık kalındı. İttifak da konuşuldu. Sayın cumhurbaşkanı 'Cumhur İttifakı'na dahil olur musunuz' diye teklif etti. Başka bir kanaldan da bize teklif gelmişti. Yüz yüze görüşmede teklif olunca değerlendiriyoruz. Şu anda olumsuz bir durum yok.'' ifadelerini kullandı.

Yapıcıoğlu ayrıca 2018'den 3 kat daha fazla oy alacaklarını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nu kabul etmişti.
 

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 125
  • Ardeşenli 1 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş ben çok sıkı canlı bir Müslümanı.kaç gün oldu hale Cumhuriyet ittifakının yanındayım diyemedun .gelene kapu acik
    Cevapla
  • Yiğido58 1 yıl önce Şikayet Et
    Hüda par PKK nın korkulu rüyası doğuda sandıkta oyunları bozar. Mutlaka Cumhur ittifskına alınsın vatan ve millet için. Yaşasın Müslüman Vatan Severler... Kahrolsun Vatan hâinlerini ve işbirlikçileri
    Cevapla
  • İstanbullu 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok sevdiğim arkadaşım bir gün ben Kürdüm dedi, bende sen Kürt sen bende Kürdüm dedim. İslami değerlere bağlı Müslüm Kürtler, Müslüman Türklerin kardeşidir. MHP'nin altından oy verecektim. Vallahi Huda par'ın amblemi altındaki evete basarım. Yeterki bize katılsınlar.
    Cevapla
  • Adnan Gün 1 yıl önce Şikayet Et
    Gaz ver gaz ver
    Cevapla
  • Tuğra 1 yıl önce Şikayet Et
    Hani derler ya asil kürt.ihanet etmeyen,dinine baģlı,ayrım yapmayan,Vatan icin canını veren,işte o asil kürt bunlar iṣte.
    Cevapla
  • Vatan sever 1 yıl önce Şikayet Et
    Hüda parin oyları parmak sayısını geçmez ittifaka Zarar verir katılmasın Halk Gaffar Okkan ni unutmamış tır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail Refah karşılığında ABD'nin isteğini kabul etti iddiası
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesajı aldık, değişimi yapacağız - Gazete manşetleri