Son aşamaya gelindi! Bir ittifak daha geliyor! İşte o 4 parti

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, dördüncü ittifakı oluşturacaklarını açıkladı! İnce, görüştükleri partinin isimlerini de açıkladı.

GİRİŞ 27.01.2023 22:06 GÜNCELLEME 27.01.2023 23:44
Bu Habere 186 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 14 Mayıs'ı seçim tarihi olarak açıklamasının ardından seçim hazırlıkları hızlandı.

Ankara'da bir otelde partisinin kurmaylarıyla birlikte gazetecilerle buluşan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "4. ittifak" açıklaması yaptı.



4. İTTİFAK GÖRÜŞMELERİ

Yeni bir ittifak oluşturacaklarını ifade eden İnce, kendisine yöneltilen "ittifakınızda kaç parti var" sorusuna ilişkin, "Şu anda görüştüğümüz partiler, Zafer Partisi, Adalet Partisi, Doğru Parti ve Demokratik Sol Parti'dir. Onların iznini almadan bir şey söylemek istemiyorum ama konuşuyoruz ortak metinimizle ilgili. Mutabık olduğumuz pek çok alan var. Tartışmalı bir kaç alan var. Onları bir netleştirelim 6 Şubatla ilgili kesin bir tarihimiz yok" ifadelerini kullandı.

6'LI MASAYA TEKLİF

İnce, ayrıca “Altılı Masa’ya teklifim 26’lı masa kurun seçmen listesini araştıralım. Sandıklara sahip çıkalım. Bu konuda işbirliği yapalım” dedi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 186
  • Maraşlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeniden Huzur, Yeniden Adalet, Yeniden Refah.
    Cevapla
  • Mahallenin delisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Şindi zillet ne demek o kötü bu kötü iyisi kim kime oy verelim yanlız oy vereceğimiz kişi insanları ötekileştirmesin oy verdiğimiz kişi kendisini padişah zannetmesin oy vereceğimiz kişi unutmasın bu halkın hizmetçisi olaçak olmasıda gerekir her kim olursa olsun
    Cevapla
  • Süleyman 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğrusu hüdapar
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Geliyor Refah partisi geliyor kim nederse desin
    Cevapla
  • Aaa 1 yıl önce Şikayet Et
    Refah mı
    Cevapla
  • İmamın kayığı 1 yıl önce Şikayet Et
    Gelin gelin bakalım topunuz gelin, zillete verilen oylar ülkenin dibini oymaya kalkanlara yataklık demektir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı
Şehirlerarası yollarda dolaşan insanlar tedirgin etti! İşte yaşanan ilginç anlar