Ali Babacan'dan 6'lı masa itirafı: Geçmişi konuşursak kavga çıkar

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, katıldığı programda 6'lı masaya ilişkin "Geçmişi konuşmaya başlarsak anlaşmamız asla mümkün değil. 10 dakika bile konuşamayız geçmişle ilgili kavga çıkar." ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 29.01.2023 06:42 GÜNCELLEME 29.01.2023 09:39
Bu Habere 131 Yorum Yapılmış

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Ali Babacan ile Bi' Kahve" programının 7. bölümünde gündeme ilişkin çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Babacan'ın 6'lı masayla ilgili sözleri dikkat çekti.

"GEÇMİŞİ KONUŞURSAK KAVGA ÇIKAR"

Babacan, "Farklı partiler olabiliriz. Daha önce farklı iddiaların peşinden gitmiş olabiliriz. Geçmişi konuşmaya başlarsak anlaşmamız asla mümkün değil. 10 dakika bile konuşamayız geçmişle ilgili kavga çıkar. Ama somut olarak bu ülke için ne yapalım dediğimizde anlaşıyoruz. Bakıyoruz ki çok farklı değiliz yani." dedi.

 

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 131
  • Said 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçmişin hesabı sorulmayacaksa (Neden başörtülüler üniversitelere alınmadı?) kim? neden? size ihtiyaç duysun? Geçmiş geleceği aydınlatan fenerdir. Geçmişini rafa kaldıranın davası Menfaatidir. Menfaat üzerine dönen siyaset CANAVARDIR. Misal geçmişte biri Ayasofya Camiini Müze yaptı halen Lanetle Anılıyor. Şeriatı lağvetti halen müslümanlar ondan Tiksiniyor. Fransanın Laikliğini getirdi Müslüman Anadolu insanı Kafirliği KABUL ETMEDİ. Partisi halen İktidar yüzü görmüş DEĞİL. Esasında geçmiş en önemli Hazinemizdir, yönümüzü şaşırdığımızda, doğru yerdemiyiz diye şüpheye düştüğümüzde dikkatle geçmişe bakarsak Dostumuzu da Düşmanımızı da Gösterir bize GEÇMİŞ.
    Cevapla
  • Ibrahim sahin 1 yıl önce Şikayet Et
    ABD VE AVRUPADAN aferin bekleyen ,kripto kürtçü bu millete cokşey borçlusun ama patronların KANDIL ,ABD ve AVRUPANIN istediklerini yapmana bu millet asla müsade etmeyecektir. Yerin belli siyasi ÇÖPLÜK.
    Cevapla
  • DUmanlı hoca 1 yıl önce Şikayet Et
    geçmişsiz
    Cevapla
  • Anadolulu nihat 1 yıl önce Şikayet Et
    Şu duruşa bak yazıklar olsun önayak sana hiç yakışmıyor bayramizikaldir paçavra köy arkana
    Cevapla
  • Hakan orbay 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali babacan başkan olmalı altılı masa adayı olmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
2024 Volkswagen Tiguan satışa sunuldu! İşte fiyatı
Jakuzi yalanı çürüdü: Fonlu medyanın 'Sancaktepe' yayınına Nevşin Mengü bile inanmadı