CHP'li Bekaroğlu paylaşıp sildi! 'Faşist'' ifadesine Muharrem İnce ateş püskürdü

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, AK Parti'nin "Yeter, söz milletindir" sloganını eleştirmek isterken CHP'yi topa tuttu. CHP'li Bekaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, İsmet İnönü'ye "faşist" dedi.

CHP'li Bekaroğlu paylaşıp sildi!  'Faşist'' ifadesine Muharrem İnce ateş püskürdü
CHP'li Bekaroğlu paylaşıp sildi! 'Faşist'' ifadesine Muharrem İnce ateş püskürdü
GİRİŞ 29.01.2023 12:03 GÜNCELLEME 29.01.2023 12:04
Bu Habere 117 Yorum Yapılmış

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, AK Parti'nin genel seçim için kullandığı "Yeter, söz milletindir" sloganını eleştirmek isterken CHP'yi topa tuttu. CHP'li Bekaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, İsmet İnönü'ye "faşist" dedi. 

MENDERES'İ ÖVDÜ, İNÖNÜ'YE FAŞİST DEDİ

Bekaroğlu sosyal medya hesabından paylaşımda Menderes'i överek İnönü'yü hedef alması CHP yönetimi tarafından hoş karşılanmadı. 

Bekaroğlu, paylaşımında, ""73 yıl önce Rahmetli Menderes tek parti faşizmine karşı 'Yeter, söz milletindir' demişti. Tarih tekerrürdür. Biz de 73 yıl sonra iki partinin kurmakta olduğu faşizme karşı 'Yeter, söz milletindir' diyoruz. AK Parti-MHP faşizmi bu sloganı kime karşı kullanacak, birbirlerine mi?" dedi.  

DÜZELTTİ: 'FAŞİZM' YERİNE 'YÖNETİM' DEDİ

Paylaşımın ardından çokça tepki alan Bekaroğlu, tweetini sildi. Yeniden paylaşım yapan Bekaroğlu'nun bu kez 'faşizm' yerine 'yönetim' ifadesini kullanması dikkat çekti.

"KALDIRMAMIN NEDENİ SONRADAN GELEN ELEŞTİRİLER DEĞİL"

Bekaroğlu, neden yeniden paylaşım yaptığını ise şu ifadelerle anlattı:

"Bu paylaşımı ben yaptım ve bir kaç dakika sonra yine ben kaldırdım. Kaldırmamın nedeni sonrada gelen eleştiriler değil, ülkeyi çok partili demokrasiye taşıyan ve seçimi kaybedince 'Biz kaybettik ama ülke kazandı' diyen insanlara haksızlık yaptığımı düşündüğüm için kaldırdım"

MUHARREM İNCE: CHP'DE BUNA SES ÇIKARACAK KİMSE KALMADI MI?

Eski CHP'li Muharrem İnce, CHP'li vekile tepki göstererek, "CHP'de kadın kotasından PM üyesi, Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili olacaksın, Atatürk ve İsmet Paşa dönemine "tek parti faşizmi" diyeceksin! CHP'de buna ses çıkaracak kimse kalmadı mı? Ben Atatürk'e, İsmet Paşa'ya faşist dedirtmem. Haddini bil Mehmet Bekaroğlu!" dedi.

BEKAROĞLU'NDAN İNCE'YE CEVAP: AYIP AYIP

İnce'ye cevap veren Bekaroğlu "Algı operasyonları ile yol alıyorsun, bu üç oluyor bunu benim üzerimden yapıyorsun, üstelik çok basitleşiyorsun; lafları cımbızlayarak, yorumlayarak, ekleyip çıkararak. Çok basitleşiyorsun. Koca Genel Başkansın, ayıp ayıp!" dedi.

İNCE: NE ALGISINDAN BAHSEDİYORSUN SEN!

Verilen cevaba sinirlenen İnce "Tweeti silip tornistan yapıyorsun, "tek parti faşizmi" dediğin Atatürk ve İsmet Paşa dönemi değil mi? Esas sana ayıp. Ne algısından bahsediyorsun sen!" ifadelerini kullandı.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 117
  • Mehmet GÜLER 1 yıl önce Şikayet Et
    Bekaroğlu denen zat da merhum Erbakan'ın kemiklerini sızlatanlardan. Durduğu saf çamur safı , tıpkı Karamollaoğlu gibi.
    Cevapla
  • Adnan 1 yıl önce Şikayet Et
    Al birini vur ötekine.
    Cevapla
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    zamanin da ørnek adam musliman diyor idi dustugu duruma bak dønek gibi bir dedim bir demedim bundan bir hat olmaz laf olsun diye konusuyor
    Cevapla
  • Pletal 1 yıl önce Şikayet Et
    Ahaha bu kim lan yakında kendi babasına söver bunlar
    Cevapla
  • Dadaş Yorgun. 1 yıl önce Şikayet Et
    Bekar oğlu döne döne hak yoluna girdi yakında iman edip İslam'ı dâ seçecektir inşallah yoksa mensubu olduğu d in nın ve Parti'nin sonu hüsrandır vesselam.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama