Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin gözaltına alındı

Çanakkale'de Gökçeada Belediyesi'ne 'yolsuzluk' ve 'rüşvet' iddiasıyla düzenlenen operasyonda Başkan Ünal Çetin'in de aralarında olduğu 5 kişi gözaltına alındı.

Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin gözaltına alındı
Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin gözaltına alındı
GİRİŞ 31.01.2023 11:11 GÜNCELLEME 31.01.2023 11:38
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Gökçeada'da bazı adreslere eş zamanlı baskın yapıldı.

Yolsuzluk ve rüşvet iddiasıyla gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, Belediye İmar Müdürü S.D, kamu çalışanı E.B. ile müteahhitler R.G. ve B.B, emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Başka bir suçtan tutuklu müteahhit K.Ç'nin de şüpheliler arasında olduğu öğrenildi.

Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.

Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin

KAYNAK: AA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 74
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kemo başkan avukatlığını yapar artık :(
    Cevapla
  • segezekten 1 yıl önce Şikayet Et
    heerşey çok güzel oluyor
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bunlar Türk olamaz
    Cevapla
  • Hans 1 yıl önce Şikayet Et
    Hiç bakmadan etmeden alayını alın içeri, 100 de 100 doğru olur...!
    Cevapla
  • Müdafa 1453 1 yıl önce Şikayet Et
    Değerli arkadaşlar değerli halkımız vatandaşımız lütfen bunları gördünüz artık millet ittifakının olduğu her yerde soygun vurgun talan tecavüz tam gaz devam ediyor büyük şehirlere bakınız ve bunlar daha hala ülke yönetimini ele geçirmek için her türlü şeytanlığı yapıyorlar küreselci güçlerle ülkemizi parçalamak için aklımızı başımıza alalım bu hainleri sandığa gömelim ve en ağır cezaları verelim bu hainlere lütfen ya vatana bayrağa sahip çıkın kardeşim düşüncen görüşün ne olursa olsun cumhurbaşkanının verdiği hizmetin hakkını hiçbir vatandaşımız ödeyemeyiz Allah'a yarın nasıl Can vereceğiz onun hesabını yapın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Putin Türkiye'ye geliyor
Türkiye Gazze'ye en çok yardım yapan ülke unvanını bırakmadı