Bülent Turan'dan Davutoğlu'na: Silin bu sığ tweeti

AK Parti'li Bülent Turan, Gelecek Partisi Lideri Davutoğlu'nun Başkan Erdoğan'a ve AK Parti milletvekillerine dil uzatmasına "Konya'dan CHP milletvekili olup olmayacağınıza odaklanın ve silin bu sığ tweeti." sözleriyle tepki gösterdi.

Bülent Turan'dan Davutoğlu'na: Silin bu sığ tweeti
Bülent Turan'dan Davutoğlu'na: Silin bu sığ tweeti
GİRİŞ 01.02.2023 23:46 GÜNCELLEME 02.02.2023 00:56
Bu Habere 251 Yorum Yapılmış

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun "Erdoğan, ehliyet ve şahsiyet sahibi kadrolardan toplanamayan milletvekili grubuna kadar düşmüşsün." ifadelerine tepki gösterdi.

"DARBELERE, OPERASYONLARA RAĞMEN FİRE VERMEDİ"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti grubuna yönelik uyarısının baş göz üstüne olduğunu belirten Turan, şunları kaydetti:

"Ama bilin ki AK Parti Grubu 20 yıldır tüm görevleri, sizi hak etmediğiniz genel başkanlıktan almak da dahil eksiksiz yerine getirdi. Geçmeyen bir tek kanun, sonuçlanmayan bir tek komisyon olmadı. Darbelere, operasyonlara rağmen fire vermedi.

"SİZ KONYA'DAN CHP MİLLETVEKİLİ OLUP OLMAYACAĞINIZA ODAKLANIN VE SİLİN BU SIĞ TWEETİ"

Genel Kurul'daki dünkü yoklama eksi bir milletvekili ile daha kanun teklifi görüşmeleri başlamadan klasik, ucuz muhalefet taktikleriyle kapandı. Tam o saatte Genel Kurul dışında 3 Komisyon çalışması vardı. Yoklamada bizzat şahit oldum ki; CHP, İYİ Parti, HDP milletvekilleri salonda olmasına rağmen yoklamaya katılmadı. Milletvekilinin Meclis dışında yurt dışı görevi, genel merkez toplantıları, komisyon çalışmaları, illeriyle ilgili toplantılar, televizyon programları vesaire çok sayıda görevi olduğu malum. Bırakın bunları da yetki kavganıza, aday arayışınıza, Konya'dan CHP milletvekili olup olmayacağınıza odaklanın ve silin bu sığ tweeti."

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 251
  • Muhalif 1 yıl önce Şikayet Et
    Şayet altılı masa iktidara gelirse nasıl yalamak için sıraya gireceğinizi düşünün
    Cevapla
  • Aslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Gelecek olarak seçime girme cesaretin varmı onu söyle yoksa Abdüllatif Şener gibi Konya'dan CHP adayi olarak mı gireceksin halkın malını şehir üniversitesine peşkeş çeken zevat.
    Cevapla
  • Reşit DEDEOĞLU 1 yıl önce Şikayet Et
    Ķibir bencillik zirve yapmış kalite sıfır
    Cevapla
  • Reşit DEDEOĞLU 1 yıl önce Şikayet Et
    Davutoğlu seçimlere girince boyunuzun ölçüsünü alın
    Cevapla
  • Gürcan 1 yıl önce Şikayet Et
    Senide oy verin diye gösterdi ve bizde verdik değilmi? İnsan işte ne olduğu egosu böyle ortaya çıkıyor sonradan!Sus sus bari kendini reziletme artık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar