Şentop'tan İslam ülkelerine: Tepki cılız kaldı!

TBMM Başkanı Şentop, İsveç’te Kur’ân-ı Kerim'e yönelik yapılan saldırıya karşı İslam dünyasından gelen tepkilerin cılız kaldığını söyledi. Şentop, "Temel değerlerimize karşı birlik içinde hareket etmemiz gerekir. Ses yükseltmeliyiz" dedi.

Şentop'tan İslam ülkelerine: Tepki cılız kaldı!
Şentop'tan İslam ülkelerine: Tepki cılız kaldı!
GİRİŞ 02.02.2023 07:17 GÜNCELLEME 02.02.2023 07:17
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Cezayir’de düzenlenen İslam İş Birliği Teşkilatı Parlamento Birliği (İSİPAB) 17’nci Konferansı vesilesiyle Cezayir Millet Konseyi Başkanı Salah Goudjil ile görüşen TBMM Başkanı Mustafa Şentop, İslam ülkelerinin bu tür provokatif eylemler karşısında bir araya gelmesi gerektiğini vurguladı.

Şentop, "Fırsat bulduklarında Müslümanlara karşı aynı şekilde hareket edeceklerdir, bunda hiç şüphe yok. Bunun karşısında bizim bir araya gelmemiz, onların karşısında gördüğü lokmayı büyütmemiz, temel değerlerimize karşı birlik içinde hareket etmemiz gerekir. Ses yükseltmeliyiz" dedi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Gözleri kör olmuş"islam birliği" kendi derdine çara bulamazken islamı koruyacağınımı düşünüyorsunuz.Rabbim ıslah etsin hepimizi,iş lafa gelince bile birlik olamıyor.KOS K OCAMAN YAZIKKKKK.
    Cevapla
  • BOZOK 1 yıl önce Şikayet Et
    İçimizde yok mu çıkıp zırlayan ,bu eylemi koskoca ülkeye nasıl mal edersiniz diyen ucubeler yok mu.İslamın kılıcı Elhamdülillah Türkiyedir.
    Cevapla
  • Kahrol CHPKK.... 1 yıl önce Şikayet Et
    bu muslumanlarla ne olur ki yazik...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    maalesef islam üülkelerinde birlik beraberlik yok bu çok üzücü bir durum yazık
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    aynen öyle islam alemi uyuyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri