Fatih Portakal anket paylaştı! Ünlü anketçiden cevap: Bu kafayla giderseniz...

Fatih Portakal'ın sosyal medya hesabından paylaştığı anket sosyal medyada gündem oldu. Anket sonrası iktidarın hüsran yaşayacağını savunan Portakal'a ünlü anketçiden cevap geldi.

Fatih Portakal anket paylaştı! Ünlü anketçiden cevap: Bu kafayla giderseniz...
Fatih Portakal anket paylaştı! Ünlü anketçiden cevap: Bu kafayla giderseniz...
GİRİŞ 05.02.2023 17:12 GÜNCELLEME 05.02.2023 23:12
Bu Habere 1340 Yorum Yapılmış

Gazeteci Fatih Portakal kendi sosyal medya hesabından yaptığı anketi paylaştı.

Şıklarda aday olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Başkan Erdoğan’ın yer aldığı ankette, Kılıçdaroğlu yüzde 62,3 oy alırken Erdoğan’ın oyu ise 20,3’te kaldı.

Portakal’ın anketinde kararsızların oranı ise yüzde 17,4 olarak görüldü.



PORTAKAL İKTİDARIN HÜSRAN YAŞAYACAĞINI SAVUNDU

Anketi paylaşan Portakal, ''Yaptığım ankette %62 Kemal Kılıçdaroğlu %20 Erdoğan %18 kararsız diyenler var. Ben bu seçimde çok büyük sürprizlerin olacağını düşünüyorum. Koltuğunu müjdelerle ayakta tutabileceğini düşünen iktidarın çok büyük bir hüsran yaşayacağını düşünüyorum.'' dedi.



Portakal'ın paylaştığı ankete sosyal medyada çok sayıda yorum yapılırken, Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir'den dikkat çeken bir yorum geldi.

ANKET SOSYAL MEDYADA DALGA KONUSU OLDU! ÜNLÜ ANKETÇİ DAŞDEMİR'DEN TEPKİ GELDİ: BU KAFAYLA GİDERSENİZ...

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Daşdemir, ''Fatih Portakal: “Dün Twitter’da bir anket yaptım."Kemal Kılıçdaroğlu % 62, Cumhurbaşkanı Erdoğan % 20'' "Ben bu seçimde çok büyük süprizlerin yaşanacağına inanıyorum." Sevgili Fatih Portakal, bu kafayla giderseniz daha ŞOK sürprizler yaşarsınız.'' diye tepki gösterdi.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1340
  • LİDER ASLAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar para verdiniz :)) Bu oranlara sen de inanmıyorsun da hadi neyse...Sandıkta görüşeceğiz hepiniz ile...REİS HEP BAŞKAN, BAŞKAN YİNE ERDOĞAN.
    Cevapla
  • OFLU RECEP 1 yıl önce Şikayet Et
    Zavallı portakal kendi yaptırdığı ankette TAYYİB ERDOĞAN %20 OY alabiliyorsa gerisini siz düşünün portakalı soyup soyup yeriz artık şu depremde bile yaptığınız kendiniz gibi iğrenç yalanlar iftiralar size TÜRKİYE GENELİNDE ENAZ %3-4 OY KAYBETTİRDİ
    Cevapla
  • Fiko 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın portakal, bütün samimiyetimle söylüyorum, son yaşanan depremlerden sen ve senin gibiler sevinerek çıktılar. Ülke batsın, yıkılsın, yeterki Erdoğan gitsin. Umurunuzda mı sanki?
    Cevapla
  • milas346 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu anket CHP genel merkezindemi yapılmış
    Cevapla
  • milas346 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu anket CHP genel merkezindemi yapılmış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak
Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide cevap: Türk vatandaşıyım bana hiçbir şey yapamazsınız!