Temel Karamollaoğlu'dan son dakika deprem açıklaması

Son dakika haberi... Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen deprem nedeniyle tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." açıklamasında bulundu.

Temel Karamollaoğlu'dan son dakika deprem açıklaması
Temel Karamollaoğlu'dan son dakika deprem açıklaması
GİRİŞ 06.02.2023 11:32 GÜNCELLEME 06.02.2023 12:21

SON DAKİKA HABERİ: Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen deprem nedeniyle tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." açıklamasında bulundu.

Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından, "Can kaybı yaşamamayı, en az kayıpla atlatabilmeyi ve zor durumda kalan vatandaşlarımızın da bir an evvel tahliye edilmesini temenni ediyorum. Maalesef deprem bölgesinden yüreğimizi yakan haberler peş peşe geliyor. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Dualarımız, can kayıplarının artmaması içindir." paylaşımında bulundu.

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası