Cumhurbaşkanı Erdoğan, parti liderleri ve dünya lideriyle görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bahçeli, Akşener, Destici ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erdoğan, Putin, Miçotakis ve Muhammed bin Selman ile de görüştü

GİRİŞ 06.02.2023 17:45 GÜNCELLEME 06.02.2023 19:29
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Bahçeli, görüşmede, deprem sonrası bölgedeki durum ve arama kurtarma çalışmaları hakkında değerlendirmede bulundu.

AKŞENER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Erdoğan ile Akşener, görüşmede, deprem sonrası bölgedeki durum ve arama kurtarma çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

DESTİCİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BBP Genel Başkanı Destici ve DSP Genel Başkanı Aksakal'la telefonda görüşerek deprem bölgesindeki durum ve çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

PUTİN

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, deprem nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı telefonla arayan Rusya Devlet Başkanı Putin, hayatını kaybedenler için taziyelerini iletti, yaralılara şifa dileğinde bulundu.

Rusya Devlet Başkanı Putin görüşmede, Rusya’nın Türkiye’ye arama kurtarma ve afetle mücadele alanında yapacağı desteklere ilişkin de bilgi verdi.

MİÇOTAKİS

Yunanistan Cumhurbaşkanı Sakellaropoulou ve Yunanistan Başbakanı Miçotakis deprem dolayısıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla arayarak taziyelerini iletti, yaralılara şifa diledi.

SELMAN

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı telefonla arayarak Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler için taziyelerini iletti.

HERZOG 

İsrail Cumhurbaşkanı Herzog, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı telefonla arayarak depremde hayatını kaybedenler için taziyelerini iletti, yaralılara şifa temennisinde bulundu.
 

KAYNAK: AJANSLAR
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 26
  • Kurban 1 yıl önce Şikayet Et
    şimdi Birlik zamanı
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ortamda canla başla çalışan Devlet yetkilileri ve çalışan diğer görevlilere Allah'tan güç kuvvet dilerim. GAYRI MÜSLİM Devlet adamlarından gelen taziye dileklerini iletenlerinde, Allah c.c akibetlerini hayır eylesin. Geçmiş olsun Türkiyem.
    Cevapla
  • S.Y.T. 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim vefat edenlere rahmet eylesin. Yaralılarımıza acil şifalar versin çok geçmiş olsun. Yine birlik beraberlik günlerimizi yaşıyoruz. Hepimize gani gani sabırlar diliyorum. Şu fırsatçılar yine peydah olmuş, elbet tesbit edilir , ağazlarından burunlarından getirilir Allahsızların.
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim böyle günde sizinle bizimle Türkiyeyle beraber olanlardan razı olsun.Allah ülkeme devletime,bizleri yöneten erkanı devlete güç kuvvet sabır versin.
    Cevapla
  • Cahil Birisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Milli Yas nezaman ilan edilecek?
    Cevapla
  • Reis 1 yıl önce Şikayet Et
    kaç defa ilan edilecek
    Cevapla
  • İbrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Edildi,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda yeni dönem! Erdoğan detayları paylaştı! Fahiş fiyat açıklaması: Çalışmalar başladı
Özgür Özel randevu talep etti mi? Erdoğan duyurdu! Dikkat çeken açıklama: Teklif ederiz...