Ümit Özdağ, İstanbul'dan bihaber! Konya'yı paylaştı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yeni bir paylaşım yaptı. Özdağ yaptığı paylaşımda İstanbul diye Konya'yı paylaştı.

Ümit Özdağ, İstanbul'dan bihaber! Konya'yı paylaştı
Ümit Özdağ, İstanbul'dan bihaber! Konya'yı paylaştı
GİRİŞ 11.02.2023 17:51 GÜNCELLEME 11.02.2023 18:17
Bu Habere 92 Yorum Yapılmış

Dün deprem yardımlarında bulunan hafız bir genci 'Suriyeli hırsız' diyerek hedef alan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yeni bir paylaşımda daha bulundu. 

Ümit Özdağ'ın iftira attığı genç, depremzedelere yardım eden Türk vatandaşı hafız çıktı!Ümit Özdağ'ın iftira attığı genç, depremzedelere yardım eden Türk vatandaşı hafız çıktı!

İstanbul depremi ile ilgili paylaşım yapan Özdağ, İstanbul diye Konya'yı paylaştı. 

Özdağ yaptığı paylaşımda, "Kaçınılmaz İstanbul depremi gerçekleşince burada nasıl bir kurtarma düşünüyorsunuz? Bir planınız var mı? Bizim var; İstanbul 3.0!" ifadesinde bulundu.

Konya'nın havadan görüntüsü

KAYNAK: HABER7
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 92
  • ev sahibi 1 yıl önce Şikayet Et
    Ümit Özdag, TSK da ne yazikki görev almis bir kisi. Bu pisikoloji ile TSK da nasil bir görev yapmis olmasini düsünmek bile istemiyorum. Sacmalamalari ayni KK gibi. Sayin Özdag aslinda tam KK luna yakisir bir kisilige sahip ama, bunlar her ikiside bencil olduklari icin K.K gibi hergün kavga ederler
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    lütfen bir işe yaramadık adamların haberini verip bizi günaha sokmayın.
    Cevapla
  • Malatyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Boş konuşuyor
    Cevapla
  • CELAL 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendisi hırsız olan birisi herkesi hırsız zanneder. Sn. Özdağlar tertemiz kişiliğiyle yardım organizesi içinde yer alan hafız kardesimizi nereden bir hırsıza benzetti anlamıyorum. Akıl tutulması veya siyasi cehalet anlamında görüyoruz. Sözlerini de kendisine iade ediyoruz.
    Cevapla
  • Aydın 1 yıl önce Şikayet Et
    O bir milyon, kukla, onun eline neyi veriyorlarsa, onu zırvalıyor. Tabi böyle olunca, acemice şeylerde oluyor. Emperyalistler Konya'yı bilmez, onlar Okyanus ötesinden, masa üstünde hazırladıkları senaryoları, bu zavallılara oynattırıyorlar. Afrika ve ortadoğudaki ülkelerin sınırlarına bakın, masa üzerinde cetvelle çizilmiş ve Figüranlarına oynattırmışlar, bizdeki Mandacı zihniyet onların senaryolarını oynamaya pek hevesli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başakşehir-Trabzonspor! CANLI
İsrail'den Lübnan'da SİHA ile suikast: Komutan Şerahbil Ali es-Seyyid şehit oldu