TBMM Başkanı Şentop, Adana'da ve Osmaniye'de depremzedeleri ziyaret etti

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Adana'da depremzedeleri ziyaret edip, yaralıların durumu hakkında bilgi aldı.

GİRİŞ 12.02.2023 16:39 GÜNCELLEME 12.02.2023 16:57

Meclis Başkanı Mustafa Şentop, deprem bölgesinde incelemelerde bulunmak üzere Adana'ya gitti. İlk olarak Adana Şehir Hastanesi'ni ziyaret eden Şentop, depremde yaralanan kişilerin durumları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Şentop, Hatay'da 101'inci saatte enkazdan sağ olarak kurtarılan Tanem Okur (8) ile babası Cem Okur'un (42) bulunduğu odayı ziyaret etti. Baba Okur ile sohbet eden Şentop, yaralıların aileleriyle de bir araya geldi.

Şentop'a ziyareti sırasında Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Adana Valisi Süleyman Elban ile Adana milletvekilleri eşlik etti.

ADANA'DAN SONRA OSMANİYE'YE GİTTİ

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Adana’dan sonra Osmaniye’ye geçerek incelemelerde bulundu ve yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

Meclis Başkanı Şentop, Osmaniye’de depremden etkilenen vatandaşlar için oluşturulan çadır kenti ziyaret ederek vatandaşların barınma gereksinimlerinin giderilmesi konusunda yapılan çalışmalarla ilgili detaylı bilgi aldı. 

Çadır kentte kalan çocuklarla da bir araya gelen Şentop, bir vatandaşın çadırına konuk oldu. 

Meclis Başkanı Şentop, Osmaniye’de son olarak Kayıboyu KYK Kız Öğrenci Yurdu’nu ziyaret ederek burada kalan ailelerle yemek yedi.

KAYNAK: AA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
IBAN'la vergi kaçıran yandı! Her fiş için 3 bin 400 lira ceza
Kalkınma Yolu Projesi'nin yıllık getirisi 600 milyar dolar! 'Ticarete yeni nefes borusu'