Mansur Yavaş aday olacak mı? Tartışmalara noktayı koydu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili dün söylediği, "'Altılı Masa beni aday gösterirse benim için görevdir" sözleri için, "2 yıldır aynı söylüyorum" dedi.

GİRİŞ 01.03.2023 16:14 GÜNCELLEME 01.03.2023 16:44
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Halk TV'de İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah'ın konuğu oldu.

Yavaş, cumhurbaşkanı adaylığı için kendi isminin konuşulduğu haberine ilişkin "2 yıl önceki bütün televizyon programlarında ne söylediysem halen aynısını söylüyorum. Ben, sayın Genel Başkanımızın ve sayın Akşener'in iradelerine karşı hiçbir hareketin içerisine girecek değilim. Gündemimizde de yok. Şu anda 45 bin cenazemiz var, binlerce yaralımız var" dedi.

"2 YILDIR AYNI ŞEYİ SÖYLÜYORUM"

Yavaş, şunları söyledi:

"Bu konu benim dışımda bir konu, Altılı Masa'nın konusu. Sayın Genel Başkanımız ve sayın Akşener'in rızasıyla yapılmayan hiçbir şeye girmem. Onların alacağı karara da sonuna kadar destek veririm. 2 yıldır aynı şeyi söylüyorum. Dünkü televizyon yayınından sonra artık değerlendirmeler oldu. Benim durumum aynı. Ankara Büyükşehir'in faaliyetlerine ve deprem bölgesine yoğunlaşıyoruz."

"BENİM İÇİN GÖREVDİR" DEMİŞTİ

Mansur Yavaş, Altılı Masa’nın kendisini aday gösterip göstermeyeceğine yönelik soruya, ''Bu benim için görevdir o zaman, ama sayın genel başkanlar Kılıçdaroğlu ve Akşener’in ortak iradesine karşı bir hareket yapmam mümkün değil.'' yanıtını verdi.

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 73
  • Can 1 yıl önce Şikayet Et
    Ekmek için EKMELETTİN diyenler ve kaymaklı ballı ekmek sunanlar, şimdi de bazılarının ekmeğine yağ sürme derdinde. Mansur başkan kiminle yürürse oylar oraya..... Biz koltuk sevdalı insanlar istemiyoruz. Türk olan Türk halkını koruyacak ve savunacak ezmeyecek ezilmeyecek Cumhur Başkanı istiyoruz. 6 lı masa 5 li masa kimse aday olmasın oy moy yok.....
    Cevapla
  • ankara 1 yıl önce Şikayet Et
    Diyelimki çalışmıyordu demekki yavaştada bir numara yok ki birşeyleri değiştirememiş
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bu nasıl CB yapacak,tam bir kukla olur
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten aradıkları aday da kukla olacak ya.
    Cevapla
  • aksaray 1 yıl önce Şikayet Et
    mansur bey seni hdp pkk istemez -kemalide iyi parti istemez- imamoğlunuda chp istemez diğer ortaklarınız zaten fasa fiso. sözün kısSI SİZİN KURACAĞINIZ HÜKÜMETİN EN FAZLA 5.5 AY ÖMRÜ OLUR 6 AY OLMAZ.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    sen önce görevini yap .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Slovakya Başbakanı Fico’ya suikast anının görüntüsü ortaya çıktı!
Nicolo Zaniolo'da korkulan oldu! Galatasaray'ın planı suya düşebilir