Turan: Seçim tarihi belli ortalıkta altılı masanın adayı yok

AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, seçim tarihi belli olmasına rağmen ortada altılı masanın adayının bulunmadığını belirterek, "Hala birbirlerine şantaj yapıyorlar." dedi.

Turan: Seçim tarihi belli ortalıkta altılı masanın adayı yok
Turan: Seçim tarihi belli ortalıkta altılı masanın adayı yok
GİRİŞ 02.03.2023 17:00 GÜNCELLEME 02.03.2023 17:00

Turan, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, emeklilikte yaşa takılanlarla (EYT) ilgili düzenlemenin, Meclis Genel Kurulunda yasalaştığını anımsatarak, 24 yıllık bir problemin, vatandaşların talepleri yerine getirilerek ortadan kaldırıldığını dile getirdi.

Türkiye'nin 6 Şubat'ta, son 500 yılda görülmemiş ölçekte depremlerle karşılaştığına işaret eden Turan, devletin ilk andan itibaren deprem bölgesinde olduğunu vurguladı.

Turan, devletin bütün organlarıyla vatandaşın yaralarını sarmak için seferberlik halinde olduğunu belirterek, "Birileri de deprem enkazının üzerinde tepinerek, milletimizin acılarını dindirmek yerine acılarına acı katmaya çalışıyor. Adeta siyasi nebbaşlık yapıyor. Bugün karşı karşıya olduğumuz en çok da üzüldüğümüz durum bu" diye konuştu.

Seçimlere az zaman kalmasına rağmen altılı masanın cumhurbaşkanı adayının halen belli olmadığını söyleyen Turan, "Seçim tarihi belli, ortalıkta aday yok. Hala birbirlerine şantaj yapıyorlar." ifadesini kullandı.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Avrupa'ya son üç yılda gelen 50 binden fazla refakatsiz göçmen çocuk kayboldu
Adana'da başıboş köpek sürüsü yaşlı kadını parçaladı