Kulisler karıştı... 6'lı masanın karar günü öncesi Akşener'den son hamle

Saadet Partisi Genel Merkezi'nde toplanan 6'lı masa her ne kadar "Cumhurbaşkanı adayımız konusunda ortak bir anlayışa ulaşmış bulunuyoruz." açıklaması yapsa da İYİ Parti Lideri Akşener'in yeni hamlesi kulisleri karıştırdı.

Kulisler karıştı... 6'lı masanın karar günü öncesi Akşener'den son hamle
Kulisler karıştı... 6'lı masanın karar günü öncesi Akşener'den son hamle
GİRİŞ 02.03.2023 20:53 GÜNCELLEME 02.03.2023 23:43
Bu Habere 240 Yorum Yapılmış

Karar günü yaklaşırken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı koz olarak elinde tutan İYİ Parti lideri Meral Akşener ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki kriz iyice derinleşiyor.

6'lı masanın adayını açıklayacağı gün belli oldu6'lı masanın adayını açıklayacağı gün belli oldu

AKŞENER: BİR YOL AYRIMINDAYIZ

Daha önce defalarca başbakan olacağım diyerek baştan adaylıktan feragat eden Akşener toplantı öncesi "Bir yol ayrımındayız Bu ateşten imtihanı parti içi mesele ya da yazıhane muhabbeti olarak görenlere seslenmek istiyorum, bunu herkes üzerine alsın; Bazen gerçek komutan olmak için apoletlerden vazgeçmek gerekir. Küçük hesapları bırakıp büyük resmi görmek gerekir."  sözleriyle açıkça Kılıçdaroğlu'na mesaj vermişti.

CHP'den 6'lı masa üyelerine adaylık için hodri meydan!CHP'den 6'lı masa üyelerine adaylık için hodri meydan!

Meral Akşener toplantı öncesi bombaladı! Kılıçdaroğlu'na apoletli mesaj...Meral Akşener toplantı öncesi bombaladı! Kılıçdaroğlu'na apoletli mesaj...

"ADAYLIK KONUSUNDA ORTAK ANLAYIŞA ULAŞTIK"

6'lı masadan yapılan ortak açıklamada "Cumhurbaşkanı adayımız konusunda ortak bir anlayışa ulaşmış bulunuyoruz. Nihai açıklamayı pazartesi kamuoyuyla paylaşacağız." denilse de gelen kulis bilgileri çok farklı şeyler anlatıyor.

AKŞENER'DEN KILIÇDAROĞLU'NUN ADAYLIĞINA ŞERH 

Haber7'nin Ankara kulislerinden edindiği bilgilere göre "Kazanacak aday" ve "6'lı masa noter değildir" çıkışlarının ardından ikna olma safhasına yaklaşan Akşener son raddede Kılıçdaroğlu'nun adaylığına şerh koydu.

TOPLANTIYI İLK O TERK ETTİ, KURMAYLARLA AYRICA TOPLANACAK

Saadet Partisi Genel Merkezi'ndeki liderler toplantısını ilk terk eden isim Akşener oldu. Akşener adayın açıklanacağı Pazartesi gününden önce kurmayları ile toplantı yapacak. Ayrıca Akşener'in adayın duyurulmasında bizzat bulunmayabileceği de gelen kulis bilgileri arasında.

SAADET PARTİSİ KAYNAKLARI: ORTAK ADAY KILIÇDAROĞLU

Kanal7 Ankara Temsilcisi ve Haber7 Yazarı Mehmet Acet'in Saadet Partisi kaynaklarından elde ettiği bilgiye göre 6'lı masanın ortak adayı CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu.

AKŞENER 81 İL BAŞKANINI ANKARA'YA ÇAĞIRDI

Meral Akşener partisinin 81 il başkanını Ankara'ya çağırdı.

 

KAYNAK: HABER7
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 240
  • Ercan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kafadan noksanlarmı Türkiye'yi yönetecek.....o zaman vay haline Türkiye'nin...
    Cevapla
  • cecen 1 yıl önce Şikayet Et
    1 yıldır altılı masa dır tuturmuşlar yaptıkları hiç bir hayır yok hep şer sizden vallahi de billahide bir şey olmaz
    Cevapla
  • C.Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir Avuç Bulgurları var Gümgüm Düğünleri var .... HDP olmadan neyin adayını arıyorlar..Oyları yetmiyor bir.. HDP olursada Halk bunlara Oy vermez iki.
    Cevapla
  • Sabri 1 yıl önce Şikayet Et
    Meral aplam hepsine pabucunu ters giydirir, tabiki önce kendi partisindeki ülkücüleri halledecek, sonra doğan görünümlü şahinle yola devam
    Cevapla
  • Alper 1 yıl önce Şikayet Et
    5 adaylı seçim olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de 34. haftanın VAR kayıtları yayınlandı
Diyetisyen Ender Saraç'ın 'cinsel istismar' davasında yeni gelişme: İfadeler ortaya çıktı