Akşener'den yeni toplantı: Cihan Paçacı karşıladı

İYİ Parti lideri Akşener, partisinin belediye başkanlarıyla görüştü. Akşener'i parti genel merkezinde Cihan Paçacı karşıladı.

GİRİŞ 04.03.2023 12:37 GÜNCELLEME 04.03.2023 14:46
Bu Habere 70 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partili belediye başkanlarıyla buluştu.

Parti genel merkezi ek binasında düzenlenen toplantıya gelişinde Akşener'i, bir süre önce Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden ve dünkü gelişmelerin ardından görevine döndüğü belirtilen Cihan Paçacı karşıladı.

Basın mensuplarının sorularını, "Sağ olun, teşekkür ederim" diyerek yanıtsız bırakan Akşener, herhangi bir açıklama yapmadan toplantının yapılacağı salona geçti.

PAÇACI'DAN AÇIKLAMA: MASADAN KALDIRILDIK

Paçacı, İYİ Parti'nin masadan ayrılmasıyla ilgili, "Masa Kemal Bey'in adaylığından dolayı dağılıp dağılmama noktasında ise bu anlayış yanlıştır. Biz masadan kalkmadık, masadan kaldırıldık" yorumunda bulundu.

İYİ Parti'nin hassasiyetinin seçimin kaybedilmemesi olduğunu vurgulayan Paçacı, "Bunun için kazanma ihtimali olan aday dedik hep. Sayın Genel Başkan'ın ifadeleri aslında kurumsal bir yapının yansımasıdır, kişisel değildir. İYİ Parti'nin temel görüşüdür. Zaten bilinen bir husustur. Sürpriz yok burada. İYİ Parti iki yıldır 'kazanacak aday' diyor" diye konuştu.

Paçacı, "Akşener neden 2 Mart'taki bildiriye imza attı" sorusunu ise, "Anlayış birliğiydi. İYİ Parti'nin görüşü zaten belliydi. Yoksa herkes Cumhurbaşkanı olmak ister. Genel Başkanımız kazanma ihtimali yüksek olmasına rağmen feragat etti" şeklinde yanıtladı.

İYİ Parti'de Cihan Paçacı görevine geri döndüİYİ Parti'de Cihan Paçacı görevine geri döndü

İYİ Parti 6'lı masadan ayrıldı! Akşener'den İmamoğlu ve Yavaş'a çağrıİYİ Parti 6'lı masadan ayrıldı! Akşener'den İmamoğlu ve Yavaş'a çağrı

KAYNAK: AA, NTV
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 70
  • çerkez 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaç gündür ülke gündemini işgal etmekten başka hiçbir işe yaramayan insanlar topluluğu..!
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    çok İYİ yaptı
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    kazanma ihtimali yüksek olmasına rağmen feragat etmiş Allah Allah
    Cevapla
  • Düşünür 1 yıl önce Şikayet Et
    Benim merak ettiğim şu: Altılı masa iktidarda olsaydı ve buna benzer bir kriz yaşansaydi, dolar şu anda kaç lira olurdu?
    Cevapla
  • Analiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Rezilliklerini bir marifet gibi yarsıtmaya çalıyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati tarihinde bir ilk! Kapılarını basına açtılar
Türkiye'den 36 milyar TL'lik görüşme! ABD'den açıklama geldi