Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni bir miladın başlangıcı olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ulusal Risk Kalkanı toplantısına ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan toplantıdaki gündeme ilişkin "6 Şubat depremlerini, inşallah afetler konusunda yeni bir miladın başlangıcı haline getireceğiz" dedi.

GİRİŞ 04.03.2023 12:38 GÜNCELLEME 04.03.2023 13:28
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün gerçekleştirilen Ulusal Risk Kalkanı toplantısına ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan toplantıdaki gündeme ilişkin "6 Şubat depremlerini, inşallah afetler konusunda yeni bir miladın başlangıcı haline getireceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün gerçekleştirilen Ulusal Risk Kalkanı toplantısına ilişkin Twitter'dan açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle: 

"YENİ BİR MİLADIN BAŞLANGICI"

Ülkesi ve milleti için dertlenen insanlar olarak tarihimizin en ağır can kayıplarından ve yıkımlarından biri olan 6 Şubat depremlerini, inşallah afetler konusunda yeni bir miladın başlangıcı haline getireceğiz.

Bundan sonra hem yönetim hem toplum hem de bilim dünyası olarak daha süratli, daha pratik, daha sonuç odaklı hareket etmemiz gerektiği hususunda kimsenin şüphesi kalmamıştır.

Ortak akılla, ortak vicdanla, ortak ahlakla, ortak vizyon birliğiyle Türkiye'yi dünyanın afetlere karşı en hazırlıklı ve afetler sonrasında en hızlı ve etkili tepki verebilen ülkesi haline getirmek için çalışmaya devam etmeliyiz.

Cumhurbaşkanlığı bünyesinde kuracağımız Afet Yönetimi Politika Kurulu’nda ve sık sık gerçekleştireceğimiz bu tür toplantılarda, tüm hocalarımızın, kanaat önderlerimizin bu sürece birikimleriyle destek olacağına inanıyorum.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    20 senedir yeni milat. Bu can bu bedende oldukça ver papazı al papazı miladı mı? Yaptığınız tek iş inşaat onun da sonuçları ortada. İmar barışı var yer misiniz? İmar barışından aldığınız paraları alırken denetleyip, toplanan paralarla binaları yenileseydiniz olmaz mıydı? Rize inşaat holdingleri biraz ara versin ülke biraz soluklansın sonra yeni türkiye yüzyılı falan masala öyle devam edin. Lozanın gizli maddeleri gibi masallara inanan adamlarla yol müsait nasıl olsa.
    Cevapla
  • Bir Akıncı 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc yar ve yardımcın olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması