Karamollaoğlu'ndan iddialı çıkış! Oran verdi sosyal medyada gündem oldu

Altılı masada Meral Akşener krizi yaşanırken, Saadet Partisi Genel Başknaı Temel Karamollaoğlu'ndan iddialı bir çıkış geldi. Seçimi farkla kazanacaklarını savunan Saadet lideri oran verdi.

GİRİŞ 04.03.2023 16:43 GÜNCELLEME 04.03.2023 16:56
Bu Habere 437 Yorum Yapılmış

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun İl başkanları toplantısında yaptığı açıklama sosyal medyada gündem oldu.

Saadet Lideri cumhurbaşkanlığı seçimlerini yüzde 60'la kazanacaklarını iddia etti.



Karamollaoğlu açıklamasında, '' %60’la zafer Kazanacağız inşaallah.'' ifadelerini kullandı. Karamollaoğlu'nun iddialı çıkışı çok sayıda sosyal medya kullanıcı tarafından alay konusu oldu.

MASANIN ADAYI KILIÇDAROĞLU OLDU

Millet İttifakı'nı oluşturan 6'lı masanın 5 üyesi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na aday olarak göstermişti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise CHP liderinin adaylığını reddedip masayı dağıtmıştı.
 

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 437
  • yazıcı 1 yıl önce Şikayet Et
    Temel emice doğan görünümlü döküntu şahin Modeli geçmiş tramer kaydı var ağır hasarlı
    Cevapla
  • Okur 1 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim benim güzel kardeşim temel KILIÇTARoğlo rahmetli Erbakan'a ihanet etti derseniz yanlış olur bay Temel ümmete ihanet etti,
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Karamanlisoğlu
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam kesin Reisin muhalefet içindeki casusu. o yüzden çok yuklenmeyin. kazanacağınız derken de reisi kastediyor
    Cevapla
  • sedat 1 yıl önce Şikayet Et
    Masanın tamamı hainlik ve arkadan vurma ile meşhur. Kılıçdaroğlu denilen zat, Baykal'a hıyanetlik edip kasetle Genel başkan oldu, halen Atatürkün partisi deyip Atatürke hıyanet içerisinde. Ahmet Davutla, Babacanın daha parti içindeyken Erdoğana yaptığı ihanetler kendi itiraflarıyla foşş edildi. Meralin ihanet etmediği bir tek Afrika Birliği topluluğu kaldı.Temel zaten en büyük Erbakana hıyanet eden adam. O MASADAKİ İRİ ADAMI SORMAYIN, ONU BEN BİLE TANIMIYORUM
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saraçhane'de 1 Mayıs provokasyonu: 210 şahıs gözaltına alındı
Yapay et gerçeği ortaya çıktı