Ersan Şen adaylığını ilan etti! Meral Akşener 'Görüşelim' dedi

Ersan Şen, katıldığı canlı yayında cumhurbaşkanı adaylığını açıkladı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Şen'i genel merkeze davet etti.

GİRİŞ 05.03.2023 00:30 GÜNCELLEME 05.03.2023 00:32
Bu Habere 285 Yorum Yapılmış

Hukukçu Ersan Şen, HaberTürk'te canlı yayında adaylık sorusu üzerine "Sayın Meral Akşener’den ve İYİ Parti’den böyle bir teklif gelirse elbette seve seve kabul ederim." ifadelerini kullandı.

İYİ PARTİ'DEN ERSAN ŞEN'E DAVET!

Ersan Şen'in gündem olan sözlerinin ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Şen'i genel merkeze davet ederek "Buyurun Görüşelim" dedi.



ERSAN ŞEN GÖRÜŞMEYİ ANLATTI

Görüşmeyi anlatan Ersan Şen, ''Buğra Kavuncu aradı. Sayın Akşener sizinle görüşmek istiyor' dedi. Kendisi dedi ki; 'Bunda ciddi misiniz?' Muhtemelen bu hafta içerisinde bir görüşme gerçekleştireceğiz. Ben gayet ciddiyim. Oturur konuşuruz. Elimi taşın altına koyuyorum. Herkese eşit mesafedeyim, kimsenin şüphesi olmasın." ifadelerini kullandı.

 

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 285
  • Okur 1 yıl önce Şikayet Et
    Ersan da kim yaş Partinde karaktersiz çok onları aday göster mesela küfürbaz adi Lütfü mesela LGBT li Bahadır mesela PKK sevici Aytuğ al sana çok sevdiğin dostların üçünü birden aday yap
    Cevapla
  • Efsane 1 yıl önce Şikayet Et
    YAV Ersan hocam Kara muratami Yoksa Nasrettin hocayami özendin
    Cevapla
  • anı 1 yıl önce Şikayet Et
    iyi parti bukadar aciz duruma düştü kala kala Ersan şen gibi hukukcuya kaldı bunların hepisi aynı kafa
    Cevapla
  • Metin Güner 1 yıl önce Şikayet Et
    Akşaner... '''Herkese eşit mesafedeyim, kimsenin şüphesi olmasın.'''' Demiş ..!!!! Evet Ağzından Açık açık Söyledi... Kahvaltı sözü verdiğin Hdp pkaka ya da eşitsin biliyoruz ... Fetö ye de Eşitsin ..!!! Abd Emperyalist , siyonist ,Küreselci , Saraozcularada yakınsın Biliyoruz..... Ersan şen de Atıp Tutuyor , Ötekileştiriyor, Ayırıyor , Hukukçuyum diyor ama her defasında Konuyu Başka yere çekip , Ortamı siyasete ve Kışkırtıcı Söylemlerde getiriyor... Açlıkvar , Millet perişan, Ülke batmış Söylemleri ile Her seferinde Hükümete Hakaret ediyor , Ayrıştırıyor... Herkese Eşit Mesafedeyim diyor NAŞ...
    Cevapla
  • Şaban 1 yıl önce Şikayet Et
    Abla ne yapıyorsun sen, bu kadar mı çaresizsin Allah aşkına? Önüne geleni aday yapamazsın, partin biter.. Kendin aday ol, 2. Turda tıpış tıpış sana gelsinler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsveç'te Jade Sandberg isimli bir kadın polis eşliğinde Kur'an-ı Kerim yaktı
Kaza yapan İsrailli bakan Ben Gvir'in kaburgaları kırıldı