Doğu Perinçek: Akşener bunu yaparsa İYİ Parti'nin iflası olur!

Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek, Kılıçdaroğlu’nun adaylığını onaylamayan Akşener’in 6’lı masadan ayrılmasının ardından değerlendirmelerde bulundu. Perinçek, Akşener’in masaya geri dönmesi halinde İYİ Parti'nin iflas edeceğini belirtti.

Doğu Perinçek: Akşener bunu yaparsa İYİ Parti'nin iflası olur!
Doğu Perinçek: Akşener bunu yaparsa İYİ Parti'nin iflası olur!
GİRİŞ 05.03.2023 09:41 GÜNCELLEME 05.03.2023 09:41
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

6'lı masanın son toplantısında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına kabul etmeyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yaptığı açıklamayla siyaset gündemini sarstı.

Masayla olan iplerini tamamen koparan Akşener masaya dönmeyeceği de kesinleşti. Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek, TGRT Haber'de 6'lı masadaki krizi değerlendirdi.

Akşener'in masaya kesinlikle dönmeyeceğini söyleyen Perinçek, masanın Amerikan projesi olduğunu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı devirmek için kurulduğunu iddia eti. 

"SONUCUN BURAYA GELECEĞİ EN BAŞINDAN BELLİYDİ"

Perinçek, "Masanın 6'lı olma ihtimalini zor görüyorum. Böyle bir şey olursa İYİ Parti'nin iflası olur. Böyle durumların başından sonucu bellidir. Sonuç itibarıyla Amerikan projesi var. ABD, 'Ben bu güçlere bu rolleri veriyorum. Ben Erdoğan’ı yıkacağım' diyor. Siz o projenin içine girdiyseniz 'A-B-C' dersiniz. Sonucun buraya geleceği en baştan belliydi" dedi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 30
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Başta beliydi bunlar amerikaçi bunlarda devlet adami olmaz bunlarin hepsi çete bunlar gitsin diş guçlere hizmet etsin hdpde aynisi
    Cevapla
  • TATAR.53 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir haftaya kalmaz akşener istifa eder, yaşar Okuyan haklıymış yoksa masaya dönmezdi
    Cevapla
  • Tasdikçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Noter kurumunu artık kapatabiliriz. Çünkü yeni bir kavram çıktı. Siyaset de notercilik bu çok tehlikeli bir kavram.
    Cevapla
  • mevhibe inal 1 yıl önce Şikayet Et
    Sn. Perinçek,'in sırası geldiğinde Yapıcı Muhalefet, sırası geldiğinde Milli duruşu Örnek niteliğinde. Mandacıları kızdırdığına göre doğru yolda!
    Cevapla
  • Büyük reis 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen zaten iflas etmiş sin oda etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MİT'ten vatandaşlara casusluk uyarısı
İPhone fiyatları dudak uçuklattı!