AK Parti'den Kılıçdaroğlu açıklaması: Saadet için tarihi utanç

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, “Sayın Kılıçdaroğlu'nun adaylığı hayırlı olsun, en iyi hakem millettir” dedi. Turan 6'lı masanın üyesi Saadet Partisi'ne de çok sert tepki gösterdi.

GİRİŞ 06.03.2023 23:22 GÜNCELLEME 06.03.2023 23:24
Bu Habere 134 Yorum Yapılmış

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Sayın Kılıçdaroğlu'nun adaylığı hayırlı olsun, en iyi hakem millettir. Ancak tek parti ve darbe dönemleri hariç iktidar olamayan CHP adayının Milli Görüş'ün güya temsilcisi SP’de açıklanması SP için tarihi utançtır. Sonuç ne olursa olsun bu durum ömür boyu yüzlerine çarpılacak” ifadelerini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 134
  • Misafir 29 1 yıl önce Şikayet Et
    Mollaoğlunun sakallarını kökünden kesmesi gerekir
    Cevapla
  • deli 1 yıl önce Şikayet Et
    bu temel madımak yakılırken de çok rahattı. bu adamın ne olduğu belli değil ki zaten
    Cevapla
  • Duyarlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bay Temel CHP ve yandaşları seni Sivas olaylarının baş aktörü ve en büyük suçlusu olarak gördüler. Ellerinden gelse tüm Milli Görüşçüleri bir bardak suda boğacaklar. Sen aptal ve rezil bir şekilde zillet ittifakının ihanet adayını SP binasında sen ilan ediyorsun. San hakkımı helal etmiyorum. O gurupta top gibi oyuncak oldun. Alçaklık ve rezillik çok çok yakışmış sana. Milli Görüşçülerin yeri sayın Reisin yanıdır. Asla ve asla senin yanın değildir.
    Cevapla
  • vatansever 1 yıl önce Şikayet Et
    Eveeeeettttt saaadetli dostlarımıza hayırlı uğurlu olsun inşallah mekan yer zaman ve açıklayan gururla şerefle helal olsun bilge zaten sanada bu yakışırdı ve sana yakışanıda yaptın tekrar teakrar saadetlicdostlara hayırlı uğurlu olsun size hepberaber bol saadetler
    Cevapla
  • HARUN REŞİT 1 yıl önce Şikayet Et
    Alkışlayanların hepsi Saadet partili mi şimdi....Gerçekten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail Refah'ta katliam yaptı: Şehit ve yaralılar var
2024'te Türkiye'de en çok satılan lüks otomobiller