Kılıçdaroğlu'nun adaylığı sonrası ilk istifa geldi

Altılı masanın aday olarak CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu göstermesinin ardından ilk istifa haberi geldi. Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Muharrem Ödemiş, yaptığı bir yazılı açıklamayla istifasını duyurdu.

GİRİŞ 07.03.2023 06:29 GÜNCELLEME 08.03.2023 14:30
Bu Habere 158 Yorum Yapılmış

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Muharrem Ödemiş, 6'lı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı olarak CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu göstermesinin ardından, "bunun parçası olmak istemiyorum" diyerek istifasını sundu.

"HAYAL KIRIKLIĞI"

Birçok kez, Kılıçdaroğlu'nun adaylığına itirazlarını parti genel başkanı Ahmet Davutoğlu'na ilettiğini belirten Ödemiş, istifasına ilişkin "Türkiye’nin yeni dönemi şekillendireceği iddiasıyla açıklanan liderlik namzedini ve bu liderliğin kadro yapısını, büyük bir heyecanla çıkmış olduğumuz siyasi maceramız için bir hayal kırıklığı olduğu gerekçesiyle, son yıllarda yaşadığımız kutuplaştırıcı ve ötekileştirici siyasetin, bir başka versiyonunun, eser miktarda da olsa, öznesi olmak istemediğimi tüm kamuoyuna duyurmak istedim." ifadelerini kullandı. 

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Muharrem Ödemiş'in yaptığı yazılı açıklama şu şekilde:

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 158
  • Fehmi 1 yıl önce Şikayet Et
    Zararın neresinden dönülse kardır, darısı diğer aklı selim düşünen vatandaşlara.
    Cevapla
  • Alaskamkuzey 1 yıl önce Şikayet Et
    biz niye o adama oy vermeyiz şimdi anladın ama kulanildin
    Cevapla
  • dobra 1 yıl önce Şikayet Et
    nasıl bir sonuç bekliyordun ki? hangi ilkenize uymadı bu durum, netlik yok
    Cevapla
  • ÖNCE VATAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye. CUMHURİYETİ. DÜŞMANLARI
    Cevapla
  • C.Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Tam bir Rezalet...insanlarımız Devlet ile iktidar ile Afet bölgesinde Yaralarını Sarmakla uğraşırken Muhalefet ,Zillet ittifakı önce masayı dağıtıp sonra tekrar gelmesi ile koltuk kavgası için Pazarlıklar bitmiyor ..Birde bunlar Türkiye'yi Yönetecekler...Allah islah etsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugaylarının keskin nişancısı İsrail askerini böyle avladı
Rusya’da akıllara zarar kaza, facia böyle geldi! Yolcu otobüsü nehre uçtu: Ölüler var...