Aslı Baykal'dan Kılıçdaroğlu-İmamoğlu-Yavaş yorumu: Kara mizah gibi

CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanına Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın yardımcı olarak verilmesini 'Kara mizah' olarak nitelendirdi.

GİRİŞ 08.03.2023 11:26 GÜNCELLEME 08.03.2023 15:35
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in altılı masadan kalkmasının ardından yeni formül bulundu. Akşener'in önerisiyle cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanına cumhurbaşkanı yardımcısı olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş görevlendirildi.

"KARA MİZAH GİBİ"

Diğer 5 genel başkanında cumhurbaşkanı yardımcısı olarak açıklandığı altılı masada İmamoğlu ve Yavaş'ın da zoraki cumhurbaşkanı yardımcısı olarak şart koşulması tartışmalara neden oldu. Vatandaşlar tarafından büyük tepki toplayan bu yönteme Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal da sessiz kalmadı.

Aslı Baykal, altılı masanın koltuk ve makam paylaşımı yaptığı pazarlıklara ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Baykal, "Altılı masa herhangi bir icraat yapmayacağız biz makam paylaşıyoruz diyor gözümüzün içine bakarak. İstanbulluların 15 milyon nüfuslu şehri yönetmesi ve icraat yapması için oy verdiği belediye başkanının sürekli İstanbul dışında olması yeterince tuhafken, Türkiyenin en problemli ve en büyük iki kentinin belediye başkanlarının şehirlerine ek olarak Türkiyeyi de yönetecek olmaları kara mizah gibi." yorumunda bulundu.

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 53
  • SİBGATULLAH 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu KIÇIDAROĞLU na,ekrem e,Yüce Yaratan fırsat ve İMKAN vermesin.ALLAH CC.başımızdan DEFFÜ RED eylesin.Yüce Yaratan diyor ki ben size layık olduğunuz yöneticiler gönderirim diyor eğer bu KIÇIDAROĞLU seçilirse biz ve memleket YANDI hem nasıl YANDI hep beraber BEDBİNLİKLE seyredeceğiz.Memleket TALAN YERİNE DÖNECEK TALAN.ALLAH CC.BU KIÇIDAROĞLU ve 2.atatürkleri ekreme hem İMKAN hem de FIRSAT vermesin.GARA MOLLA VE GARA DEVRÜŞE DE FIRSAT VE İMKAN VERMESİN.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah vatan hainlerini yerin dibine batırsın. İktidar yüzü göstermesin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Amin amin amin
    Cevapla
  • SİBGATULLAH 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu KIÇIDAROĞLU na,ekrem e,Yüce Yaratan fırsat ve İMKAN vermesin.ALLAH CC.başımızdan DEFFÜ RED eylesin.Yüce Yaratan diyor ki ben size layık olduğunuz yöneticiler gönderirim diyor eğer bu KIÇIDAROĞLU seçilirse biz ve memleket YANDI hem nasıl YANDI hep beraber BEDBİNLİKLE seyredeceğiz.Memleket TALAN YERİNE DÖNECEK TALAN.ALLAH CC.BU KIÇIDAROĞLU ve 2.atatürkleri ekreme hem İMKAN hem de FIRSAT vermesin.
    Cevapla
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    akli sira meral sovuna devam etti chp de meralli kirmamak icin bu komedi evet diyor en iyisi butun turkiye aday desin tam komedi uygun zaman diyor yani ølme esegim ølme misali dunya en cok yardimci olan baskan olacak hepsini toplasan yari merdogan etmez
    Cevapla
  • konyalılar 1 yıl önce Şikayet Et
    çok doğru söylüyorsunuz aslı hanım
    Cevapla
  • nireli 1 yıl önce Şikayet Et
    aslı baykal akp ye yakışır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Forbes'ten iddia: Türkiye S-400'leri oraya konuşlandıracak - Gazete manşetleri
Milli muharip uçak KAAN ikinci kez gökyüzü ile buluştu