Cumhur İttifakına iki parti daha katılıyor! Erdoğan'a destek verecekler!

Sabah Gazetesi yazarı Mahmut Övür bugünkü köşe yazısında DSP ve ANAP'ın Cumhur İttifakı'na katılacağını iddia etti. Övür, kesin bir bilgi vermese de ittifakta hareketlilik olduğunu belirtti.

GİRİŞ 09.03.2023 11:04 GÜNCELLEME 09.03.2023 21:23
Bu Habere 257 Yorum Yapılmış

Sabah Gazetesi yazarı Mahmut Övür bugünkü köşe yazısında Cumhur İttifakı'nın genişleyeceğine dair bilgiler verdi. Övür Anavatan Partisi ile DSP'nin Cumhur İttifakı'na katılacağını ifade etti.

ANAP VE DSP DESTEK VERECEK

Yazının öne çıkan bölümü şu şekilde:

"Şu sıralarda Cumhur İttifakı'nda da bir hareketlilik var. Yeni siyasi aktörlerden, yakın tarihte iz bırakmış partilerden söz ediliyor. Ama ayrıntılarını önümüzdeki günlerde öğreneceğimiz şu iki gelişme dikkat çekici:

Rahmetli Özal'ın kurduğu Anavatan Partisi ile solun efsanevi lideri Ecevit'in DSP'si de Cumhur İttifakı'na katılıyor."

DSP: BU ÜLKENİN BEKASINI SIKINTIYA SOKACAK ÇALIŞMALARIN İÇİNDE OLMAYIZ

Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal, Kılıçdaroğlu'na Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde destek vermeyeceklerini şu sözlerle açıkladı:

Millet İttifakı, partimizin ilkeleriyle uyum sağlamayan bir yapıdır. Bu ülkenin bekasını sıkıntıya sokacak çalışmaların içinde olmayız, olmayacağız.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 257
  • nireli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ucube sistemle sayın cumhurbaşkanının düştüğü duruma bakın binde 2 oy alan partilere muhtaç oldu AK parti kurulduğunda kuruluşta ve sonrası çeşitli kademelerde görev yapmış biri olarak üzülüyorum siyasi üç hata bugün AK parti için acaba yolun sonumu dedirtmeye başladı 1- Meral akşener ve iyi partiyi sayın erdoğan büyüttü 2- ekibini dağıtarak birçoğunun farklı yerlerde siyaset yapmasına zemin hazırladı 3- ucube sisteme geçerek çıtayı yüzde 51 e çıkarmak sureti ile esamesi olmayan partilere muhtaç oldu oysa parlementer sistemin aksayan yönleri ni iyileştirmek sureti ile zaten yüzde 40 gibi oy aldığında başbakan lığı ve cumhurbaşkanlığı kazanıyordu
    Cevapla
  • Esma 1 yıl önce Şikayet Et
    Siz öyle sanmaya devam edin
    Cevapla
  • Gasap haydo 1 yıl önce Şikayet Et
    ANAP olabilir ama dsp bay kemalcidir
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Onlarda muhalefettekiler gibi bakanlık yardımcılık vekillik için değil vatan için destekliyorlar
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun
    Cevapla
  • ufuk 1 yıl önce Şikayet Et
    Eee ne değişti bu da 6 lı masa oldu...
    Cevapla
  • sisci 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar kırmızı çizgimiz olan kıbrısı, muhalefetteki lakayit partinin savunamayacağı bilincinden destekliyor. chp nin bu savunulamaz geniş yelpazesinden onlarda kendi açılarından rahatsız.
    Cevapla
  • Esma 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu çıkarsız vatan için birlik oldu Onlarınki nereyi bana vericen ben yicem oldu
    Cevapla
  • Ulubatlı hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizde masa tatilde . gönüllerde buluşma olur Ufuk bey kardeşim.anliyana .onlar calsinlar oynasinlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den çok sayıda il için gök gürültülü sağanak uyarısı
İsrail'de savaş kabinesi krizi! Gantz'tan Netanyahu'ya tehdit