Saadet Partili Habibe Erdoğan: Kılıçdaroğlu sadece bir aday değil "Mücahid"

Saadet Partisi'nin Genel İdare Kurulu Üyesi Ümit Çebi'nin merhum Erbakan Hoca’nın sıfatı "Mücahid"i 28 Şubat'ın siyasi ayağı CHP'nin lideri için kullanmasına Saadet'in İstanbul Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Habibe Erdoğan da destek verdi.

GİRİŞ 10.03.2023 00:11 GÜNCELLEME 10.03.2023 11:07
Bu Habere 376 Yorum Yapılmış

Saadet binası önünde "Türkiye laiktir laik kalacak" sloganları eşliğinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığının açıklanması, akabinde Saadet'in özellikle başörtüsü zulmüyle simgeleşen 28 Şubat zihniyetinin siyasi ayağı hüviyetindeki CHP'nin lideri için "mücahit" benzetmesi yapması Milli Görüş'ün vicdanlarını yaralasa da artık akıma dönmüş gibi.

ÖNCE ÜMİT ÇEBİ ŞİMDİ DE HABİBE ERDOĞAN

Çebi'den sonra Saadet Partisi İstanbul Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Habibe Erdoğan da Kılıçdaroğlu'nu 'mücahit' sözleriyle övdü.

Saadet Partisi İstanbul Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Habibe Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Hakkın yeryüzüne hakim olması için mücadele eden kişiye Mücahid denir. Yoksullukla mücadele etmek, adalet için çabalamak, liyakate uygun davranmak Allah'ın rızasını kazanmak ve cihad etmek değil midir? Sn. Kılıçdaroğlu sadece bir aday değil, bu ülkeye dair umudumuzun, karanlıktan çıkışımızın ortak temsilidir." ifadelerini kullandı.

"BAŞLARINDAKI ÖRTÜYÜ İNDİRENLERE MÜCAHİD DER OLDULAR"

Habibe Erdoğan'ın vicdanları yaralayan skandal paylaşımı sosyal medyada "Başlarındaki örtüyü indirenlere Mücahid der oldular" şeklinde çok sayıda yorum aldı.

 

 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 376
  • mısfefir 1 yıl önce Şikayet Et
    saadette kirlenmiş, chp de kirlenmiş, hayır gelmez
    Cevapla
  • mst 1 yıl önce Şikayet Et
    o zaman Allah beraber haşretsin inşallah.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne diyelim ki? Cenabet, dinsiz, İslam düşmanı birini de "mücahit" yaptılar. Sevenlerini beraber haşretsin.
    Cevapla
  • Halim 11 ay önce Şikayet Et
    Amin.
    Cevapla
  • Avşaroğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadın, HDP'deki Hüda Kaya'nın Saadet'teki versiyonudur. Hüda Kaya neyse bu da odur. Saadet Partisi aşırı kirlenmiş, yazık.
    Cevapla
  • Avşaroğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu bir kişilik bölünmesidir. Bu gerçeklerden bütünüyle bir kopuştur. Yani bu kişi bu şekliyle kesinlikle bir psikotik bir olgudur. Bu durum bir psikozdur. Saadet Partisinde yoğun şekilde psikotik olgular görev yapmaktadır. Hayır bunlar psikotik değillerdir diyorsanız geriye kalan şık daha da ağırdır: o zaman bunlar vatan hainleridir, Saadet içine sızdırılmış ajanlardır. Genel Başkanları bu işin üstadıdır. Demek ki bu işi parti içinde yaygınlaştırmış. İlk şık geçerliyse bu kişiler acilen psikiyatriye sevk edilmelidirler. İkinci şık geçerliyse, o zaman da Allah'ın (celle celaluhu) laneti bunların üzerine olsun derim. Çünkü bu iş basit siyasi bir tercih değildir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: MİT'ten yeni operasyon: Fehmi Oral Meşe yakalandı!
Nissan Qashqai baştan aşağı yenilendi!