Mehmet Sevigen'den Millet İttifakı'na deprem tepkisi: Ben o dört günü unutmuyorum!

Eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen, Millet İttifakı'nın aday belirleme sürecine ilişkin, "Ben o dört günü unutmuyorum. Kendi arasında anlaşamayan insanların bu millete ne faydası olacaktır." dedi.

GİRİŞ 10.03.2023 13:14 GÜNCELLEME 10.03.2023 14:49
Bu Habere 87 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen, CNN Türk'te gündeme ilişkin açıklamalarda bulunuyor. Sevigen, Millet İttifakı'nın aday belirleme sürecine ilişkin, "Ben o dört günü unutmuyorum. Kendi arasında anlaşamayan insanların bu millete ne faydası olacaktır." dedi.

Mehmet Sevigen'in açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

Son dört günde 6'lı masanın yaptığı, ekranları kararttılar. O insanlar feryatlarını duyuramadılar. Bunun da sebebi altılı masadır. Bir gün geç kaldı diye yer yerinden oynattılar. Ama dört günümüzü çaldılar. Bütün ekranları karartılar. Şimdi Meral hanım geçen gün çıkmış özür diliyor. Diyor ki ben sizi dört gün meşgul ettim de... Hanımefendi o dört günde ne kadar insan perişan oldu biliyor musunuz? Sivil toplum yardımı kesti şimdi orada devletle baş başa kaldık. Bunlarda devletin kurumlarını kötülüyorlar.

Kızılay'ı kötüle 2 Kızılay genel müdürü kötü diye Kızılay'ı bu kadar yere vurmak mümkün mü? AFAD'ı kötüle orada çalışan valileri, kaymakamları, madencileri, itfaiyecileri... Alın terine bile saygı duymuyoruz.

Acımızı bile yaşatmadılar. Dört gün bütün ekranları kararttı bu altılı masa. Bunun için affetmiyorum. Bir yıl beklediniz ne olur on gün daha bekleseydiniz. Boynuzlarınız mı çıktı? Ben bunları o açıdan hor görüyor, kınıyorum. Ve hiç affetmiyorum.

Kendi arasında anlaşamayan insanların bu ülkeye ne faydası olacak?

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 87
  • Kelkit 1 yıl önce Şikayet Et
    Tc devletine sizin gibi insanlara ihtiyaci var.Aciklamalariniza katiliyor ve samimi oldugunuza inaniyorum.Bu aciklamanizi dinleyen hicbir siyasetci aksini soyleyemez.Milyonlarin evsiz kaldigi bu zamanda hala depremler devam ederken.Insanligin dili dini ayri olsada vicdani bir olmali.4 gun boyunca hersey unutuldu.Siyasi ihtiraslar 6 masa tranvasi yasadi millet.iletisim aglari flash haberlerle gecen 4 gun.millet sandikta kararini verecek
    Cevapla
  • usta 1 yıl önce Şikayet Et
    adam zamanı iyi okumuş, CHP li ama
    Cevapla
  • Kızılelma 1 yıl önce Şikayet Et
    Altılı şer masasının Türkiyeye fayda getireceğine hangi dürüst inanırki.
    Cevapla
  • -Gözlemci 1 yıl önce Şikayet Et
    Bende affetmiyorum çok çirkeflik yaptılar asla unutmayacağım
    Cevapla
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    hele meralin o guzel yuzun gøzlerimim ønune geliyor bayilacagim sovmen meral oldu kuzu meral kim emir verdi ise iyi emir vermis kosup geldi utanmadan insan yuz olacak amma nerde o sarilip mutluluk pozu verdigi ekrem de iyi satti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar duyurdu! 2 cansız beden daha ulaşıldı
Saadet Partisi'nde yeni dönem! Temel Karamollaoğlu görevinden ayrılacağını açıkladı