Muharrem İnce'den "trol" çıkışı: O emekleri size yedirmem

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce "On binlerce gönüllü genç evladımın emeğini yok sayarak yükselişimizi trollere bağlayan trolller, o emekleri size yedirmem." dedi.

Muharrem İnce'den "trol" çıkışı: O emekleri size yedirmem
Muharrem İnce'den "trol" çıkışı: O emekleri size yedirmem
GİRİŞ 13.03.2023 18:42 GÜNCELLEME 13.03.2023 18:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan seçimlere kısa bir süre kaldı. Siyasiler seçime yönelik çalışmalarına devam ederken sosyal medyaya da seçim gündemi hakim. Seçimlere, adaylara ve anketlere dair pek çok paylaşımın yapıldığı sosyal medya platformlarında 'troll' tartışmaları da yaşanıyor. Son olarak Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'den konuyla ilgili dikkat çeken bir paylaşım geldi.

"O EMEKLERİ SİZE YEDİRMEM"

İnce paylaşımında "On binlerce gönüllü genç evladımın emeğini yok sayarak yükselişimizi trollere bağlayan trolller, o emekleri size yedirmem. Haydi evlatlarım başaracağız." ifadelerini kullandı.

 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    zaten oturup beklese ayni yerde sayar iyi oy alir ise chp basina bile gecer gandi secimi kazanmaz ise hem liderlik hem chp gidecek ben asla hain ve dinsizlere oy vermem cikarim icin erdogana kizip da erdogan hatasi belki yuz de yirmi var oldu ise chp geldimi bu hata eksikler yuz de yuz degil bin de bin olacak o zaman halk anlar lider olup herkesi mutlu eden dunya bir tane lider var mi chp gibi otur her seye mana bul sikayet et sonuc da giren cikan yok sallamak kolay
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çin lideri Cinping'den ABD Dışişleri Bakanı Blinken hakkında olay sözler
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı