Kemal Kılıçdaroğlu’nun görüşeceği HDP’li Sezai Temelli Almanya'da Öcalan'a selam gönderdi

Kemal Kılıçdaroğlu’nun görüşeceği HDP’li Sezai Temelli, Almanya'da düzenlenen PKK etkinliğinde zafer işareti yaparak teröristbaşı Öcalan'a selam gönderdi.

GİRİŞ 13.03.2023 23:58 GÜNCELLEME 13.03.2023 23:59
Bu Habere 178 Yorum Yapılmış

HDP'nin vekili Sezai Temelli, Almanya'da düzenlenen, PKK paçavraları ile donatılan ve teröristbaşı Abdullah Öcalan'a özgürlük naralarının atıldığı sözde Nevruz etkinliğine katıldı. Temelli, zafer işareti yaparak geldiği kürsüde, seçimde iktidarı göndereceklerini öne sürüp Öcalan'a selam gönderdi.

KILIÇDAROĞLU HDP İLE GÖRÜŞECEK

Siyasi partiler, seçimlere kısa bir süre kalan ittifak çalışmalarını hızlandırdı. Terör örgütü PKK'nın 'gizliden' destek verdiği 6'lı koalisyon, aday olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nu gösterdi. Kılıçdaroğlu'na ilk tebrik ortağı HDP'den geldi. HDP Eş Başkanı Mithat Sancar, CHP liderini genel merkeze beklediklerini ifade etti. İYİ Parti kanadı ise HDP ile yan yana görünmemek adına, HDP'nin masadaki varlığını reddetti.

İYİ PARTİ: HDP'LİLER DE BİZİM SEÇMENİMİZ

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özlale, Kılıçdaroğlu'nun HDP'yi ziyaret etmesine destek vererek, "HDP'liler de bizim seçmenimiz. HDP'nin var olma hakkını tanıyoruz" açıklamasını yaptı.

KOALİSYONUN 7. ORTAĞI ALMANYA'DA PKK ETKİNLİĞİNE KATILDI!

Temelli, zafer işareti yaparak geldiği kürsüde, seçimde iktidarı göndereceklerini öne sürüp Öcalan'a selam gönderdi.

Temelli skandal açıklamasında, "Artık zamanıdır. Bu köhne düzenden, bu sistemden bu iktidardan kurtulma zamanıdır. Bu düzeni değiştirecek bir yolumuz var. Bize bu yolu açan bizi oluşturan sayın Abdullah Öcalan'a da selam olsun" ifadelerini kullandı.

PKK ELEBAŞI KARASU'DAN ALTILI MASA'YA DESTEK: TOPLUMDA UMUT YARATTILAR ERDOĞAN'I DEVİRECEĞİZ

Terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Mustafa Karasu yayınladığı video ile Kılıçdaroğlu'nu aday gösteren altılı koalisyonu destek verdi. Depremin ardından Altılı Masa'nın gücünün daha da arttığını söyleyen elebaşı, "Erdoğan'a en çok zararı biz verdik biz karşı çıktık. Ne diyorlar 'Son terörist kalıncaya kadar devam edeceğiz.' Bunun durması ancak demokratik değişimle olur. Bu konuda Emek ve Özgürlük İttifakı (HDP) üzerine düşeni yapacak" dedi.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 178
  • Bozok 1 yıl önce Şikayet Et
    Böyle etkinliklere katılan mv de olsa tutuklanmalı. Hdp kapatılsın da denebilir ama demek yetmez bir dilekçe verilir.
    Cevapla
  • Altılı ganyan 1 yıl önce Şikayet Et
    Altılı yedili masa her neyse şu dağdaki teröristlerin kuklası olmuşlar yazıklar olsun. Vatan haini masası, dış güçlerin masası
    Cevapla
  • medo 1 yıl önce Şikayet Et
    AYM üyeleri görürde utanır mı acaba, Gerçi niye utansınlar zaten bilerek ve isteyerek yapıyorlar.
    Cevapla
  • Ismail 1 yıl önce Şikayet Et
    Türklere cumhuriyete meydan okumaktir bu. Ne günlere kaldik. Demek ileride kurtulus savaasi bekliyor bizi. Bu mikroplari ancak toptan temizlik paklar
    Cevapla
  • yavuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler karamolla oğlu tebrikler. pkk nın siyasi kanadı oldunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım
Olay açıklamalar! "Galatasaray, Mehmet Ağar, Ahmet Çakar..."