CHP'li vekilin yalanı ortaya çıktı! Daha kendi yaptığı tekliften bihaber...

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, "Mersin’in afet bölgesi yapılması" için TBMM'de verdiği kanun teklifiyle ilgilenilmediğini iddia etmişti. Ancak teklifin komisyonlara havale edildiği gerçeği ortaya çıktı.

GİRİŞ 17.03.2023 11:32 GÜNCELLEME 17.03.2023 11:54
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Mersin Milletvekili Alpay Antmen, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, Mersin’in afet bölgesi yapılması için kanun teklifi verdiğini, ancak teklifin, Meclis Başkanı Mustafa Şentop tarafından Meclis’in tozlu raflarında bekletildiğini söyledi.

Antmen’in, “tozlu raflarda bekletildiği”ni iddia ettiği teklifin ne aşamada olduğunun ise Meclis’in internet sitesinde yer aldığı görüldü. Meclis internet sitesinde yer alan belgelere göre CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen’in, 13 Mart’ta “Mersin afet bölgesi yapılması” ile ilgili verdiği kanun teklifi, 14 Mart’ta ilgili komisyonlara havale edildi.

Alpay Antmen

Antmen ise 16 Mart’ta düzenlediği basın toplantısında, iki gündür komisyonda bulunan teklifiyle ilgili Meclis Başkanlığının herhangi bir işlem yapmadığını ifade etti.

Herkesin ulaşabileceği şekilde açık bir biçimde internet sitesinde yer alan bilgiye rağmen Antmen’in “tozlu raflarda bekletildiği” yönündeki ifadeleri, kendi teklifinin akıbetini bilmediği yorumlarına neden oldu.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 29
  • Eyüp 1 yıl önce Şikayet Et
    Mor da bir renk
    Cevapla
  • Gasap haydo 1 yıl önce Şikayet Et
    Gafa bimilyon akşamdan galma olunca normaldir
    Cevapla
  • BOZOK 1 yıl önce Şikayet Et
    Uyanamadı demekki.
    Cevapla
  • bülent 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamın süreçten haberi yok, ya bi araştırıp konuşun ya, milleti meşgul etmeyin....
    Cevapla
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    en büyük özeliği yalan konuşmaları iftira atmaları
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Deprem uzmanlarından Hakkari uyarısı: Aktif fay tespit edildi
Hamas: İsrail'in yeni engelleri olmadığı sürece atmosfer olumlu