HDP ziyaretinin ertelenmesine ilişkin Kılıçdaroğlu'ndan ilginç açıklama!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP ziyaretinin ertelenmesine ilişkin sorulan soruya, "Onu bana sormayacaksınız ev sahibine soracaksınız" yanıtını verdi.

GİRİŞ 17.03.2023 13:21 GÜNCELLEME 18.03.2023 06:26
Bu Habere 230 Yorum Yapılmış

Millet İttifakı’nın 13. Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MYP Genel Başkanı Remzi Çayır'ı ziyaret etti.

Toplantının ardından konuşan Kılıçdaroğlu, "Güzel bir toplantı gerçekleştirdik. Türkiye'nin bugünkü sorunlarını masaya yatırdık. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun yol arkadaşları ile beraber, en azından bir masanın etrrafında bir araya gelmek benim açımdan da son derece değerli. Bundan sonra da uygun ortamlar olduğunda tekrar bir araya geleceğiz. Tekrar Sayın Genel Başkan ve arkadaşlara teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

HDP ZİYARETİ SORUSUNA DİKKAT ÇEKEN YANIT

Kılıçdaroğlu, HDP'nin ziyaretinin ertelenmesine ilişkin soruya "Onu bana sormayacaksınız, ev sahibine soracaksınız" yanıtını verdi.

Hatay'daki yetkililerin adaylık istifasına ilişkin soruya Kılıçdaroğlu, "Yaklaşık 50 bin insan hayatını kaybetti. Bir kişi sorumluluk alıp istifa etmedi. Yeniden siyasete girmek için istifa ediyorlar. Girsinler" yanıtını verdi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 230
  • cankurt 1 yıl önce Şikayet Et
    en son Muhsinci de oldu... tüm ünvanları topladı. O artık TEK adam oldu..!!!!! Oy verene aldanana Rabbim akıl versin....
    Cevapla
  • Bekir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kilicdaroglu. Gel derler gelirim git derler giderim onur benim neyime
    Cevapla
  • Remzi S 1 yıl önce Şikayet Et
    K.Kılıçdaroğlu Kentsel dönüşüme karşı çıkan,yargıya taşıyan miting düzenleyen halkı sokağa döken TMMO dan; CHP li Belediye başkanlarından ve İl Başkanlarından kaç tanesi istifa etti.
    Cevapla
  • Eyüp Balkanlıoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Remzi çayıra da 54 vekillik verirsin heralde kemal abimiz
    Cevapla
  • Hakikat 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Kemal Kildaroğlu dunya lideridir evet dunya lideri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İran-İsrail savaşını engelleyen telefon: Bu gece değil!
Ekonomistten çok çarpıcı altın tahmini