Son seçim anketinde dikkat çeken sonuç: İYİ Parti'de çarpıcı kayıp!

Seçimlere yönelik anket çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. GENAR Başkanı Aktaş, "Bir önceki seçim sonuçlarına yakın sonuçlar var." diyerek dikkat çeken verileri paylaştı.

GİRİŞ 18.03.2023 16:10 GÜNCELLEME 18.03.2023 17:34
Bu Habere 118 Yorum Yapılmış

Türkiye genel seçimlerine giderken son seçim anketlerinden de dikkat çeken sonuçlar gelmeye devam ediyor. 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekilliği genel seçimi için Cumhur ve Millet İttifakı oyları büyük merak konusu. 

"BİR ÖNCEKİ SEÇİM SONUÇLARINA YAKIN"

GENAR Araştırma Merkezi Başkanı İhsan Aktaş, sosyal medya hesabından, "GENAR, ülke gündemi: Bir önceki seçim sonuçlarına yakın sonuçlar var. 14 mayısa kadar değişimi takip edeceğiz." diyerek son verileri paylaştı.

İYİ PARTİ BARAJ ALTINDA!

GENAR verilerine göre İYİ Parti yüzde 7 ile baraj altında kalırken, Memleket Partisi'nin yüzde 4,7, TİP'in 1,9 ve Yeniden Refah'ın yüzde 1,4 oranında bir oya sahip olduğu görüldü.

İŞTE SON SEÇİM ANKETİ SONUÇLARI

Anket sonuçlarında AK Parti yüzde 40,7, CHP 23,1 ve HDP ise 10,8 ile ilk üç sırada yer aldı.

Son seçim anketi geldi, rüzgar Erdoğan'dan yana esiyor! Altılı masada kayıp büyük Son seçim anketi geldi, rüzgar Erdoğan'dan yana esiyor! Altılı masada kayıp büyük

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 118
  • Türker Özpınar 1 yıl önce Şikayet Et
    Bazı sözde anketçiler de Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan'a 15 puan fark attığını iddia ediyorlar. Ekmeleddin İhsanoğlu adayken onu bile 1. gösteren anket sonuçları yayınlanıyordu. Kılıçdaroğlu'nu en çok destekleyenler HDPliler, CHPlilerin bile bir kısmı Kılıçdaroğlu'nu istemiyor.
    Cevapla
  • zazaki 1 yıl önce Şikayet Et
    hdp yüzde beşin altındadır eski destek yok chp yüzde yirmi altı incenin oyu yüzde onun üstünde yeniden refah yüzde iki nin üstünde mhp yüzde onun üstünde akp yüzde 44 ün üstünde REİS yüzde 63 ün üstünde oy alacak...
    Cevapla
  • Kadir 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi parti denilen partide zaten oy yok ki neden şaşıralimmm
    Cevapla
  • veli 1 yıl önce Şikayet Et
    6+1 HDPKK GİZLİ MASASI iyi dağılacak diye düşünüyorum.
    Cevapla
  • faruk 1 yıl önce Şikayet Et
    inşallah fakat zor görünüyor hdp chp aynı zaten
    Cevapla
  • Ekgòsterge mağduru 1 yıl önce Şikayet Et
    3600 ek gösterge isteyen arkadaşlar EYT alan arkadaşlar buralara yorum yazarak eyt yi aldılar sizde 3600 ek gösterge için bütün yorum platformlarına yorum yazın boş bırakmayın. Alacaz inşallah 3600 ek gösterge yi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?