HDP'li Altan Tan'dan CHP'yi kızdıracak sözler: İmamoğlu seçimi kendisi kazandı zannediyor

Kılıçdaroğlu'nun HDP ziyareti ertelendi. HDP cephesinden 6'lı masaya gözdağı vermek için açıklamalar geliyor. HDP eski milletvekili Altan Tan, İmamoğlu'na güldüğünü söyleyerek "Seçimleri kendisinin kazandığını zannediyor" dedi.

GİRİŞ 19.03.2023 10:37 GÜNCELLEME 19.03.2023 10:49
Bu Habere 169 Yorum Yapılmış

Türkiye'de 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için geri sayım sürüyor. Altılı Masa'nın Cumhurbaşkanı Adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu destek görüşmeleri için HDP'ye gidecek.

KILIÇDAROĞLU: NEDEN ERTELENDİĞİNİ HDP'YE SORUN

Ertelenen görüşme için geçtiğimiz günlerde Kılıçdaroğlu ilginç bir ifade kullanarak "Neden ertelendiğini ev sahibi HDP'ye sorun" diye cevap vermişti.

HDP'DEN MESAJ ÜSTÜNE MESAJ

Öte yandan HDP cephesinden de Altılı Masa'ya mesajlar ardı ardına verilmeye devam ediyor. HDP tam anlamıyla Altılı Masa'ya ağırlığını koymak adına tüm kozlarını oynuyor. Son olarak HDP eski milletvekili Altan Tan canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Altan Tan, belediye seçimlerinin HDP seçmeni sayesinde kazanıldığını ilginç bir örnekle açıkladı.

"EKREM İMAMOĞLU'NA GÜLÜYORUM"

Tan, Ekrem İmamoğlu'nun bazı açıklamalarını gördüğünde güldüğünü söyledi. Tan'ın bu tepkisinin nedeni ise İmamoğlu'nun seçimleri kendi başarısıyla kazandığı yanılgısına kapılması.

KAYNAK: SABAH
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 169
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    hepiniz pkk nin emir erisiniz.Allah sizi birbirinize düşürsün.Sizden Huzurunuzu alsın inşallah.Huzur yüzü göstermesin
    Cevapla
  • Ömer 1 yıl önce Şikayet Et
    Altan Tan, doğru söylemiş. Eko ile Manşo üzeri pasta cila yapılmış araba gibiler.
    Cevapla
  • Qwerty 1 yıl önce Şikayet Et
    Aslında hdp bunlara şöyle söylemeli. Hadi bakalım. SEPETI KOLUNA HERKES YOLUNA. Bakım bakalım nasıl ağlamaya başlıyorlar. Aç tavuklar. KK. EI.MY. beyler kendilerini oy ambarında görüyorlar sanırım. Oy oy oy eminem. Nedir bu güzellikler.
    Cevapla
  • DİYAR-BEKİR 1 yıl önce Şikayet Et
    bence altan tan 2 yüzlüdür.HEM MÜSLÜMANLIKTAN BAHSETMEK MÜSLÜMAN ĞÜRÜNÜP hdp nin yanında yer almak.MÜSLÜMAN KÜRTLERE BÜYÜK İHANETTİR.
    Cevapla
  • Oktay 1 yıl önce Şikayet Et
    Seçimleri hdp oyuyla aldıklarını her aklı başında biri bilir. Şimdide 6 li masadan uzak gorukmek için danışıklı bir kavga varmış numarası yersen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fitili ateşleyen Güney Afrika'dan bir İsrail adımı daha! Resmen harekete geçtiler
BM'nin tarihi Filistin kararı İsrail'i çıldırttı! Kürsüde antlaşmayı parçaladı