Depremi fırsat bilen Batılı ülkelerden şok itiraf! Türkiye engel oldu

Batı medyasından Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerini fırsat bilen misyonerlerin bölgede Hristiyanlık propagandası yaptığı itirafı geldi. 'Yardım' bahanesiyle bölgeye gelen misyonerlerin Türkiye tarafından engellendiği belirtildi.

GİRİŞ 21.03.2023 12:00 GÜNCELLEME 21.03.2023 14:34
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

Hollanda medyasında dikkat çeken bir haber yayımlandı. Haberde, yıkıcı 6 Şubat depremlerini fırsat bilen Hristiyan ülkelerinin, Türkiye’deki bu durumu fırsata çevirmeye çalıştığı kaydedildi.

MİSYONERLİK İTİRAFI

Nederlandsdagblad isimli bir medya kuruluşu tarafından yayımlanan haberde, Kahramanmaraş depremlerinin ardından Batılı ülkelerin bölgede misyonerlik faaliyetleri yürüttükleri itiraf edildi.

ACİL YARDIM YERİNE HRİSTİYANLIK PROPAGANDASI

Dick Schinkelshoek imzalı haberde, Ortodoks, Katolik ve Protestan kiliselerinin acil yardım yerine durumu istismar ederek İncil dağıttığı ve Hristiyanlık propagandası yaptığı kaydedildi.

TÜRKİYE ENGELLEDİ

Haberde, ‘yardım’ bahanesiyle Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren kiliseye bağlı bir kuruluşun, AFAD’ın koordinasyon ağından çıkarıldığı belirtildi. "Kiliseler artık İncil yollamasın, Türkiye'deki makamlar toplatıyor" şeklinde çağrı yapıldı. 

_________________________

DEPREM BÖLGESİNDE MİSYONERLİK FAALİYETLERİNE GEÇİT YOK!

Daha önce de deprem bölgesinde misyonerlerin Hristiyanlık propagandası yaptığı belirlenmişti.

Misyonerlerin, Hatay’da ve Kahramanmaraş’ta vatandaşlara broşür dağıttıkları tespit edilirken, İngiliz ve Almanların depremzede çocuklar için getirdiği ihtiyaç malzemelerinin içinden ‘İsa seni seviyor’ yazılı kartlar çıkmıştı.

Hıristiyan gençlerden oluşan misyoner grubun, bölgedeki okullara yardımda bulunmak için geldiklerini söyleyerek, vatandaşlarla diyalog kurmaya çalıştığı öğrenilmişti.

Çocukları ve gençleri etkilemeye çalışan misyoner grupların ‘kutsama’ adı altında bazı ritüeller yaptıkları kaydedilmişti.

Olayın duyulmasının ardından emniyet güçlerinin harekete geçtiği ve şahısları gözaltına aldığı belirtilmişti.

KAYNAK: HABER7
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 76
  • Hans 1 yıl önce Şikayet Et
    Siz ordaki Fetöcü itleri kandırın buradakine yüz fırın ekmek yemeniz gerek ve Yahudi'nin aklı en az sizde olması şart, çünkü bizdeki Yahudi'nin on katı akıl, siz gavurun Yahudi'nin 100 katı aşağıda nasıl olacak bu, chpkk nin aklı 1000 kat aşağı...!
    Cevapla
  • Cihangir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulan bide devlet çalışmıyor diyorlar. Nelerle uğraşıyor adamlar. Allah yardımcıları olsun. Görmeyen kör olsun.
    Cevapla
  • Battal Gazi 1 yıl önce Şikayet Et
    O halde birinci ve ikinci dünya savaşlarında hristiyanlar kaç hristiyan kardeşini katlettiğini sorun o misyoner bozuntularına !!! Afrikalı hristiyan geçersizdir zira bunların nezdinde düşük kalite insandır...Türk hristiyan en değerlisidir taa ki Türk ulusları yok edilinceye kadar ondan sonra afrikalı seviyesine düşürürler onlarıda ...İncil'in tahrif edildiğini teyit eden hristiyan din adamları (Teologlar) varken niçin tek harfine bile dokunamadıkları ,uğraşlarına rağmen ,Kuran'a yüz çevirelim...Kuran-ı-Kerim dünyada en doğru ,Yaratıcının yazdırdığı yegane kitaptır !!!
    Cevapla
  • Kurtuluş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu dönemde çok uyanık olmamiz gerekiyor.
    Cevapla
  • abdullah ünal 1 yıl önce Şikayet Et
    insllah hz isa, hz musa ,peygamber efendimi hz muhammed mustafa (s.a.v.) da bizleri sever
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünyanın gözü bu görüşmede! Heniyye Türkiye'ye geliyor
İsrail'in saldırısı sonrası İran'dan peş peşe açıklamalar