TELE 1, Genar adına anket paylaştı! İhsan Aktaş sert sözlerle yalanladı

GENAR Araştırma Başkanı İhsan Aktaş, Merdan Yanardağ'ın paylaştığı anketi sert sözlerle yalanladı. Aktaş yargı önünde hesap vereceklerini belirtti.

GİRİŞ 21.03.2023 18:00 GÜNCELLEME 21.03.2023 18:00
Bu Habere 153 Yorum Yapılmış

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, canlı yayında "Saray, Genar Araştırma'ya özel anket yaptırdı. Ankette Kılıçdaroğlu'na %53, Erdoğan'a %42, diğer adaylara %5 oy çıktı. Yalanlarlarsa belgeleriyle, araştırmanın kendisiyle ortaya koyarım." iddiasında bulundu.

GENAR Araştırma Başkanı İhsan Aktaş, Merdan Yanardağ'ın paylaştığı anketi yalanladı.

'YALAN SÖYLEMEK İÇİN DAHİ BİZE MUHTAÇLAR'

Yargı önünde hesap vereceklerini belirten Aktaş, ''Bugün Kiralık bir tv kanalı Pis bir yalan haber ortaya attı. Yargı önünde hesabını verirler. 25 yıllık kurumuz. Kamuoyuna açıkladığımız sonuçlar elimizde olan sonuçlardır. Yalan söylemek için dahi bize muhtaçlar.'' diye tepki gösterdi.




İHSAN AKTAŞ SONUÇLARI PAYLAŞTI

Aktaş, yaptırdıkları anketin sonucunu paylaştı. Başkan Erdoğan seçimleri farkla kazanıyor.

Ankete göre, Cumhurbaşkanı Seçimi'nde Başkan Erdoğan'ın oy oranı yüzde 52.3, Kılıçdaroğlu'nun oy oranı ise yüzde 47.7 görülüyor.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 153
  • Aydın aktas 1 yıl önce Şikayet Et
    ihsan aktaş sen şimdi bunu mahkemeye verdiğinin zaman bu kendini adam zannedecek
    Cevapla
  • Ruhi 1 yıl önce Şikayet Et
    Algı operasyonu ve yalanla insanları kim etkilemeye calısıyorsa meslginden men edilmeli ve bir siyasi sonucu olmalı ve siyaset yapamamalıı
    Cevapla
  • neyse ne 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkeye de her şey müstehak. Ülkeyi böldürme pahasına terör partisiyle iş yapan adama %48 oy veriliyor öyle mi? Sonra ah vah para etmeyecek. Ne sanıyor bunlar yaa. Herşey 10 numara mı olacak? Ülkeyi böecekler adamlar. Anahtarı da verecekler ABD ye. Yaşayacak düzgün bir ülken kalırsa o zaman dert edersin ay enflasyon şu oldu dolar bu olduyu.
    Cevapla
  • Ertuğrul 1 yıl önce Şikayet Et
    Altında yatan gerçek görülmüyor.İllet ittifakı kazamayacaklarını çok iyi biliyorlar.Mahsus anketleri çarpıtarak,seçim kaybedilmesi resmileşince sokak olayları başlatmaktır.Anketlerde şu kadardık,seçimde hile oldu gerekçesi bulmak içindir.Sokakları karıştırıp Anadolu'yu çeviren tanrıları amerika ordusuna mudahale çağrısı yapacaklar.Gözleri o kadar o kadar dömüş ki,kinleri dini olmuş bunların.Ölümüne ölümüne REİS...
    Cevapla
  • EKO 1 yıl önce Şikayet Et
    Seçim günü açılan sandıktan çıkan sonuçları dahi çarpıtarak milleti sokağa dökmenin hesabına giren bu zihniyetin, ahlaksızlıktan, yalandan, iftiradan yana asla sınırı olmaz. Utanmak, delikanlılık, adamlık bunların lugatında yoktur. Yalnız haklarını yemeyelim ne derseniz "Yarabbi şükür" diyebilecek kadar da şükreden insanlardır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi