Deva Partisi’nde ‘Kılıçdaroğlu’ istifası

Altılı koalisyon masasının bileşenlerinden Deva Partisi'nde deprem. Cumhurbaşkanı adayı olarak CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun arkasında konumlanan Deva Partisi'nin Yalova Merkez Kurucu İlçe Başkanı Mustafa Sinan Patıl, partisinden istifa etti.

GİRİŞ 21.03.2023 16:56 GÜNCELLEME 24.03.2023 11:53
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Deva Partisi Yalova Merkez Kurucu İlçe Başkanı Mustafa Sinan Patıl, sert ithamlar yönelterek partisinden istifa etti. Deva Partisi lideri Ali Babacan’ın tutumundan duyduğu rahatsızlığı dile getiren ve partinin tek amacının “Erdoğan’ın gitmesi” olduğunu söyleyen Patıl, “Kemal Kılıçdaroğlu’nun arkasından gidip onlara destek vermemiz mümkün değildir” dedi. Deva Partisi’nden ayrılan Mustafa Sinan Patıl, seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleyeceklerini söyledi.

KILIÇDAROĞLU’NUN ARKASINDAN GİTMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Mustafa Sinan Patıl, 4 yıl boyunca görev aldığı Deva Partisi’nden ayrılığını şu sözlerle duyurdu:

“2019 yılının Ağustos ayında, yaklaşık 10 yıl AK Parti’nin çeşitli kademelerinde görev yapıp usulünce istifa ettikten sonra DEVA partisi kurucu merkez ilçe başkanı olarak atandık. Dört yıla yakın DEVA Partisi’nde görev yaptık. Bugünden itibaren sayın Babacan’ın sergilemiş olduğu tutumlardan dolayı Deva Partisi görevlerimden ve üyeliğinden istifa etmiş bulunmaktayım. Amaçları sadece Recep Tayyip Erdoğan’ın gitmesi olan bir ittifakın ve başkan adayları Kemal Kılıçdaroğlu’nun arkasından gidip onlara destek vermemiz mümkün değildir.”

Patıl, şöyle devam etti:

“Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı kaybettiği seçimlere rağmen genel başkanlıktan istifa etmeyip son cumhur başkanlığı seçiminde korkusundan aday çıkmayıp, şimdi dünyadaki ve Türkiye’deki ekonomik krizleri, Türkiye’de yaşanan tüm olumsuzlukları, Kahramanmaraş merkezli yaşanan doğal afetleri fırsat bulup sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısına 6 parti desteğiyle çıkmaya cesaret etmiştir. Bu zamana kadar ülke yönetmek gibi dertleri olmayan bu kişilerin yanında olmamız mümkün değildir. Bu yüzden şahsım adına maddi manevi Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayım destekçisiyim.”

KAYNAK: HABER7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 13
  • Gürcan 1 yıl önce Şikayet Et
    Şu soruyu sormak lazım;Aylardır meselenin açık seçik gidişatı buydu,Babacan'ın pkk ya yaktığı yeşil ışık sizin gözünüzden kaçtımı körmüydünüz!İhalar,Siha'lara dokunacağız derken nerdeydiniz??Hayırdır ne istedinizde alamadınız?
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    aslina döndügün için Allah razı olsun
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Masaya bak pkklıların olduğu yerde durma ülkeni böldürme
    Cevapla
  • salih cantürk 1 yıl önce Şikayet Et
    Hay Allah razı olsun senden.
    Cevapla
  • Akdenizli 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal sana sana ihtiyac var yolun açık olsun yigit
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti