CHP'li Canan Kaftancıoğlu'ndan HDP-PKK yalanı! Milyonların önünde görmezden geldi!

CHP'li Canan Kaftancıoğlu katıldığı bir canlı yayın programında, HDP'li Pervin Buldan'ın "PKK terör örgütü değildir" sözlerini görmezden gelerek, "HDP'nin PKK terör örgütü değildir açıklamasını görmedim" dedi.

GİRİŞ 22.03.2023 00:35 GÜNCELLEME 22.03.2023 14:12
Bu Habere 156 Yorum Yapılmış

Altılı Masa'da (Millet İttifakı) cumhurbaşkanı adayı olarak  Kemal Kılıçdaroğlu'nda mutabık kalınmasının ardından ilk destek HDP'den geldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP'nin toplantı davetini kabul ederek HDP'ye ziyarette bulundu. CHP ile HDP arasındaki destek sarmalı sürerken CHP'li Canan Kaftancıoğlu'ndan çarpıcı bir açıklama geldi.

CHP'li Canan Kaftancıoğlu

"HDP'NİN 'PKK TERÖR ÖRGÜTÜ DEĞİLDİR' AÇIKLAMASINI GÖRMEDİM"

CHP'li isim, katıldığı bir canlı yayın programında HDP'yi över nitelikte açıklamalarda bulundu. Kaftancıoğlu HDP-PKK konusuyla ilgili HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın geçmişte yaptığı "PKK terör örgütü değildir" sözlerini görmezden gelerek, "Ben HDP'nin PKK terör örgütü değildir cümlesini kullanıp kullanmadığını görmedim" milyonların önünde yalan söyledi.

CHP'li Canan Kaftancıoğlu'ndan HDP-PKK yalanı! Milyonların önünde görmezden geldi!

HDP'Lİ PERVİN BULDAN: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ DEĞİLDİR

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, 2015 yılında HDP'yi PKK'nın siyasi acentesine benzeten MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yönelik yaptığı açıklamada, "PKK terör örgütü değildir. Özellikle Sayın Bahçeli'nin bunu bilmesi gerekir" demişti.

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan

"PKK'Yİ SİLAHLI BİR HALK HAREKETİ OLARAK TANIMLIYORUZ"

Öte yandan 4 Kasım 2016'dan beri tutuklu olarak cezaevinde bulunan HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ise yıllar önce yaptığı bir konuşmasında PKK ile ilgili, "Biz PKK'yi silahlı bir halk hareketi" olarak tanımladıklarını söylemişti.

HDP'li Selahattin Demirtaş

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 156
  • Metin Güner 1 yıl önce Şikayet Et
    Üç Maymunu En iyi Oynayan Katil Ermeni Kırması.. !!!! chpkaka nın En Büyük Tiyatrocusu... Atatürkün Ve Türkiye halkının Düşmanı....Bunlar İki Yüzlü değil YÜZSÜZ....
    Cevapla
  • 0007 1 yıl önce Şikayet Et
    Pkk terör örgütü olduğunu söylemek bu kadarmı zor kimden korkuyorsunuz terörist kadın. Türk halkına hesap vereceksiniz, en geç 14 mayısta bu halk kışı ayazda geçirir fakat yedigi ayazı unutmaz, ölümüne Sayın Recep Tayyip Erdoğan bey.
    Cevapla
  • Misafir007 1 yıl önce Şikayet Et
    Ehh onlariniki Terör gurubu degilse ve Silahlanmis Halk örgütü ise, acilen her Türke Sillah verilmesi lazim, bizde Silahlanmis Türk milleti olalim. El mi yaman sizmi yaman görürsünüz. Bizlerede agir silahlanmamiz lazim. Bir silah cekene 50 kisi silah ceksin ozaman. bal PKK denen birsey kaliyormu.
    Cevapla
  • Ercan 1 yıl önce Şikayet Et
    Sadece kaftancioglu nun chp de olması bile oy vermeme sebebim
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ülke ne hale gelmiş dört bir yanımız düşman kaynıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti yerel seçimlerde neden oy kaybetti? İşte en çok verilen cevap
İYİ Parti'de Müsavat Dervişoğlu dönemi! Yeni GİK'te ilginç detay! Akşener iddiası