Kılıçdaroğlu'ndan Muharrem İnce kararı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi'ne de ziyarette bulunmak istediğini söyledi.

GİRİŞ 22.03.2023 07:30 GÜNCELLEME 22.03.2023 09:07
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Sözcü yazarı Deniz Zeyrek’in sorularını yanıtladı. 

Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklayan Muharrem İnce'ye ilişkin "Diğer partiler gibi Memleket Partisi'ne de gideceğim. Arkadaşlarımız ziyaret için başvuracaklar. Uygun görürlerse, belirlenen tarihte gitmek istiyorum" dedi.

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 30
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    haçlıların birleşme planları devrede
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Muharrem İnce eline geçen siyasi fırsatı geri tepme ve çete başı dediğin KK yı eli boş çevir işte o zaman önün siyaseten daha açık olacaktır sakın oyuna gelme.
    Cevapla
  • Soysal 1 yıl önce Şikayet Et
    Muharrem ince şimdi çağırmalı Gel bakalım kılıçtaroğlu
    Cevapla
  • yıldırım 1 yıl önce Şikayet Et
    Muharrem ince KK.ile görüşmesinden sonra basın açıklamasında diyecekki. Ben fetö, pkk ve Atatürk düşmanları ile ortak olmam dediğinde mevcut oy oranını % 5 daha artırır. Chp nin sözde müslüman ve milliyetçi ortaklarıda otururlar.
    Cevapla
  • abdullah 23 1 yıl önce Şikayet Et
    muharrem ince yakalamış olduğu ivmeyi geri adım atarak kaybetmemeli, dik durarak hdp nin şubesi haline gelmiş chp yi aslına geri çevirmeli.kılıçtaroğlundan daha başarılı.chp oyların bölünmesini istemiyorsa chp memleket partisine katılsın.hdp bir ermeni partisidir ve bu ülkeyi parçalamaktan başka bir amacı yoktur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız