Her gördüğü kubbeyi cami sanan İYİ Partili Kıdık baltayı taşa vurdu

İYİ Partili Ali Kıdık, Atatürk Havalimanı'na cami yapıldığını iddia eden bir paylaşım yapmıştı. Kıdık'ın cami olduğunu söylediği kubbenin, Millet Bahçesi'nde Güney Külliye'nin kapısı olduğu ortaya çıktı.

GİRİŞ 22.03.2023 16:53 GÜNCELLEME 22.03.2023 17:00
Bu Habere 335 Yorum Yapılmış

HABER7 / ÖZEL

İYİ Parti İBB Meclis üyesi Ali Kıdık, Atatürk Havalimanı'nda 100 metre mesafede cami olmasına rağmen yeniden cami yapıldığını iddia etti. 

Sosyal medyadan paylaşım yapan Kıdık, "Millet İttifakı kazanırsa Atatürk Havalimanını açtırmamak için cami inşaatını da yapmaya başlamışlar" ifadelerini kullandı. 

Kıdık, diğer paylaşımında da "Akıllarınca cami yıkılıyor diye kıyamet koparacaklar. Flyinn alışveriş merkezinin yanında cami var beyler. Bu kadar aklımızla oynamaya çalışmayın" demişti. 

CAMİ SANDIĞI YER KAPI ÇIKTI

Kıdık'ın cami olduğunu iddia ettiği yapının, İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi projesi alanının kuzey ve güney yerleşke alanında atölye, sergi salonları, lokanta, çarşı, aşevi gibi yapıların olduğu alanın giriş kapısı olduğu ortaya çıktı. 

Millet Bahçesi projesinde, Kıdık'ın iddia ettiği gibi cami yer almıyor. 

Söz konusu projeye ait görseller şöyle:

"HER GÖRDÜĞÜN KUBBEYİ CAMİ ZANNETME"

Sosyal medyada Kıdık'a tepki gösterildi. Projede cami olmadığına vurgu yapan kullanıcılar, "Her gördüğün kubbeyi cami zannetme" yorumunda bulundu. 

Bazı kullanıcılar ise, Kıdık'ın algı yapmaya çalıştığını belirterek tepki gösterdi.

KAYNAK: HABER7 | ÖZEL
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 335
  • süvari 1 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek ten zeka önemli bir şey
    Cevapla
  • Hakikat bin 1 yıl önce Şikayet Et
    %55 e çıkan oyları %40 in altına indirdiniz. Siz sağcı dindar gözüken muharriplersiniz. Yanında 3 sesi çıkmayan paçavra parti ve bir etkisiz eleman ile CHP nin oyuncağı oldunuz .yuh size insanların gelecek perspektifini körelttiniz. Erdoğan ulan Erdoğan hiç vermeye niyetim yoktu. Ama karşıda toplanmış bir sürü maneviyat düşmanı ve sessz pisirik 4-5 parti . Millet size ne yaparsa hakkıni
    Cevapla
  • Yomrali4 1 yıl önce Şikayet Et
    Zeka çok önemli özelliktir.
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Edepli insanlar kendi edebleri için kendilerinin müslüman olduklarını diinleriyle kendi imanlariyle kendi canları pahasına ispatlamaya çalışırlar bazı toplumlar hristiyan olmalarina rağmen bir amaç icin kendilerini muslumanmis gibi görüp kılıktan kılığa değişirler.bu insanlar işte insanlıktan çıkmış sahtekyar putperest hesapçı insanlardır.
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Cami düşmanları
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar