İYİ Partili Ağıralioğlu'nun sözleri gündem oldu! İnce'den flaş paylaşım!

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili gündem olacak açıklamalarda bulundu. Ağıralioğlu'nun sözlerinin ardından Muharrem İnce'den flaş bir paylaşım geldi.

GİRİŞ 22.03.2023 18:40 GÜNCELLEME 23.03.2023 08:44
Bu Habere 240 Yorum Yapılmış

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, TBMM'de basın toplantısı düzenledi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili sürece itiraz eden Ağıralioğlu, ağır sözler sarf etti.
 

Yavuz Ağıralioğlu'ndan sert sözler: Masada bize pusu kurulduYavuz Ağıralioğlu'ndan sert sözler: Masada bize pusu kuruldu




Ağıralioğlu açıklamasında, ''Meral Akşener bir siyasi dayatma maruz kaldı diye itiraz ediyoruz. İYİ Parti bu süreç başladığından beri 'millet kazanacak' diyoruz. Meral Akşener'in tahammül ederek bütün bu süreçlerin içerisinde bugüne getirdiği mücadelede kendisine pusu kurulmasından rahatsızız. Sırf kaybetme endişesi kuruyoruz diye bize pusu kurulmasından rahatsızız.'' dedi.

İNCE'DEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Ağıralioğlu'nun sözlerinin ardından Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'den flaş bir paylaşım geldi.

İnce paylaşımında, ''Gündüz geceden aydınlık karanlıktan iyidir iyi. Gerçek yalandan doğru eğriden iyidir iyi. Korkma susma yılma sakın durma. Yarın bugünden zafer yenilgiden iyidir iyi.'' ifadelerine yer verdi.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 240
  • ozan 1 yıl önce Şikayet Et
    Samimiyetsizler kendine biçilen rolü oynuyorlar sadece. Hepsi de aynı.
    Cevapla
  • Dervaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Ozaman istifa et yok hdpKK ile kola secime gidiyor rahatsızlanan istifa et gec mhp ye sahte kahramanlık yapmaya gerek yok Zaten hdp ye itiraz etmiyor kazanacak aday derinde okadar laf sayıyorlar bizat ipciler ama hala utanmadan hdp chp ile kol kola seçime digiyorlar bu nasıl bir utnmazliktir
    Cevapla
  • Tam Manisali 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar milleti aptal sanıyor, madem bu kadar vatansever ve milliyetçiydin, o vakit şikayet edip, ağlaşıp,durduğun bu ittifaktan neden bu açıklamadan sonra istifa ediyorum deyip ayrılmadın.siz İyi Parti olarak o kadar sinsisinizki, şeytanla dans edersiniz.Şimdide milletçilik kisvesi altında mızmızlanıyor.Aklınca gaz alıyor.Siz anca kendiniz gibi düşünen sahte milliyetçileri kandırırsınız.
    Cevapla
  • Evladı SelimHan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bi cacık olmaz bundan, istifa etse çoktan ederdi, masaya 1 ay once tavır alırdı bocgec gitsin, zor anların zamanların emniyet sibobundan başka birsey degil kendileri maalesef. zaten adam olan Devlet beyin peşinden hiç ayrilmaz.
    Cevapla
  • VATANDAŞ 1 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten ilkeli siyasetçi budur işte doğruya doğru demiş, bu doğruları tüm muhalefet biliyor. Hepsi sırf RTE düşmanlığından üç maymun oynuyor birisi kalkıp demiyor ki 7 tane birbirine benzemez ilkeleri, amaçları, hedefleri, değerleri birbirine uymayan parti bu ülkede terörle, ekonomi ile ilgili, dış politika ile ilgili kararları hasıl ne şekilde ortak alacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...