Kılıçdaroğlu'na depremzedelerden tepki: Teröristlerle işbirliği yapan burada gezemez!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet, Malatya'da bir grubun tepkisiyle karşılaştı. Kılıçdaroğlu ve İttifak liderlerine tepki gösteren bir vatandaş “Teröristlerle işbirliği yapan burada gezemez” dedi.

GİRİŞ 24.03.2023 19:06 GÜNCELLEME 24.03.2023 19:13
Bu Habere 190 Yorum Yapılmış

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere beraberinde Millet İttifakı liderleri ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Malatya’ya gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu çevreyolu üzerinde depremde yıkılan AK Parti İl Binası'nın bulunduğu alanda açıklama yaptı.

Açıklama sonrası beraberindeki liderlerle makam aracına yönelen Kılıçdaroğlu’na bir grup vatandaş tepki gösterdi. Gruptan bir kişi “Teröristlerle işbirliği yapan burada gezemez” dedi.

Öte yandan Millet İttifakı heyeti başka bir programa katılmak için bölgeden ayrıldı.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 190
  • Mehmet DOĞAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Malatya başka ...
    Cevapla
  • Yıldız 1 yıl önce Şikayet Et
    Abd, İran, batı, fetö, pkk işbirliği ile ortaya çıkan Türkiye tarihinin gördüğü en hain ittifak
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir dizi temasta bulunacaklarmiş temassızlar gurbu
    Cevapla
  • izmirkartalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben Diyarbakır Şehit analarının yerinde olsam Bu kukla 6 Maşalıların genel merkez önünlerinde de birer çadır kurar protesto ederim.
    Cevapla
  • Özkan Yürektürk 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz burdan tüm Türkiye'ye ilan ediyoruz PKK neyse CHP odur bu millet kandrmayın hani sizi Atatürk partisiyiz bu türk milleti alay edmiyin
    Cevapla
  • SUŞEHRİLİ 1 yıl önce Şikayet Et
    utanmadan sıkılmadan birde oruç tutar gibi iftar saati bekliyorlar bunlara inanana yazıklar olsun utanmazlar iftar masası sanki sadet partisinin önümü sandınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde