AK Partili yetkili açıkladı! Saadet'ten Yeniden Refah'a büyük kayma var

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz Yeniden Refah'ın Cumhur İttifakı'na katılımıyla ilgili konuştu. Yavuz Saadet'ten Yeniden Refah'a büyük kaymaların olduğunu belirtti.

GİRİŞ 25.03.2023 23:22 GÜNCELLEME 25.03.2023 23:23
Bu Habere 208 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, A Haber’de Cumhur İttifakı’nın seçim çalışmalarını anlattı.

Yavuz, Yeniden Refah Partisi’nin Cumhur İttifak'ına katılmasına ilişkin "Son derece önemli güzel birlikteliğe imza attık" diyen Yavuz, "Nerede bıraktıysak o noktaya döndük. Son derece önemli güzel birlikteliğe imza attık. Hem Yeniden Refah ve Cumhur ittifakı açısından hayırlı bir ittifak oldu. Neredeyse her konuda Yeniden Refah ile tam anlayış oldu." şeklinde konuştu.



AK PARTİ İLE YENİDEN REFAH'IN BAKIŞ AÇISI AYNI

Sözlerinin devamında Yavuz, ''Milletin hayrına olacak hususlarda nasıl birleşiriz anlamında, terör ile mücadelede nasıl iş birliği yapabilir konusunda yürüyor bu işler. Millete yararlı işler için ittifak kuruluyor. Koltuk için değil millete hizmet için bir aradayız. Parti menfaatinden önce milletin, Türkiye'nin menfaati önemli. Bu anlamda da bir araya gelmek kolay oluyor. AK Parti ile Yeniden Refah'ın FETÖ'ye, teröre, Türkiye'nin menfaatine yönelik bakış açısı aynıdır. ''ifadelerini kullandı.

SAADET'TEN YENİDEN REFAH'A KAYMA VAR

Diğer yandan Yavuz ittifakta yaşanan gelişmeler sonrası, Saadet Partisi’nin oylarının düştüğünü ve Yeniden Refah’a kaymaların olduğunu bildirdi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 208
  • Şak Şuka 11 ay önce Şikayet Et
    İkisinin de etinde ne var butunda ne var neye veya kime etki yapabilir gidene güle güle amma çıkarcılar sabun gibidir durmadan kayar onların zaten ne devlete nede millete yararı olur o kişiler kendine refah peşinde olanlar
    Cevapla
  • fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Merhum erbakan hoca ile siyaset yapan zor zamanların milli görüşçülerinden hala saadette kalanlar zannımca geçmiş hizmetleri hürmetine bu zilletten kurtuluyor bu tarafa kayıyor. ama slogan siyaseti yapıp dava değil de menfaat siyasetçiliği yapanlar orada çakılı kaldılar. Ne diyelim Allah ıslah etsin . orada kalmada ısrarcı olurlarsa da Allah onlarla haşreylesin.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    sadetin oyu kacki, kaysa ne olcak
    Cevapla
  • Umariz 1 yıl önce Şikayet Et
    Umarizki sayin erbakan, asiri pahalilik,gecim sikintisi, yuksek vergiler, alikgucunun erimesi gibi konularda sayin reis ile mutakip kalip halkin lehine karar alinmasini saglamistir.
    Cevapla
  • Vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin erbakan hocaya DOĞRU DOĞRUDUR 6 lı masa gulu gulu dansı yapıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail resmi televizyonu: "İsrail ordusu Refah'a çok yakında girmeye hazırlanıyor"
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor