CHP'li Fatma Yavuz ile FETÖ'cü Hakan Şükür arasında skandal mesajlaşma!

İslam'a aykırı davranışlarının yanı sıra LGBT savunuculuğu yaparak başörtüsünü çıkarmayı göze alan CHP'li Fatma Yavuz, paylaşımın altına yorum atan FETÖ firarisi Hakan Şükür'e "Az kaldı Hakan Bey" dedi.

CHP'li Fatma Yavuz ile FETÖ'cü Hakan Şükür arasında skandal mesajlaşma!
CHP'li Fatma Yavuz ile FETÖ'cü Hakan Şükür arasında skandal mesajlaşma!
GİRİŞ 27.03.2023 18:47 GÜNCELLEME 27.03.2023 18:51
Bu Habere 250 Yorum Yapılmış

Daha önce Diyanet'ten atılan ve sapkın LGBT savunuculuğu yaparak başörtüsünü çıkarmayı göze alan CHP'li Fatma Yavuz'dan bir skandal hareket daha geldi. Yavuz, Milletvekilliği aday adaylığını duyurduğu videolu paylaşıma yorum yapan FETÖ firarisi Hakan Şükür ile adeta ittifak mesajlaşması yaptı.

CHP'li Fatma Yavuz ile FETÖ'cü Hakan Şükür arasında skandal mesajlaşma!

FETÖ FİRARİSİNDEN MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞINA DESTEK

Sosyal medya hesabından CHP Milletvekili Aday Adaylığını ilan ettiği bir video paylaşan Yavuz'un gönderisinin altına FETÖ'cü Hakan Şükür, ''Çok duygulanarak izledim, yüreğinize sağlık. Aramıza hoş geldiniz diyenlere de şunu ifade edeyim; Hep aranızdaydık, hep beraberdik. Siyaset, iki farklı tarafın ele geçirilmiş medyaları ile yanlış şeyleri doğru olarak dayatınca ayrıştırıldık sadece.'' yorumunu yaptı.

FETÖ'cü Hakan Şükür'ün Fatma Yavuz'a yaptığı yorum.

'AZ KALDI HAKAN BEY'

CHP'li Fatma Yavuz ise, ''Çok teşekkürler Hakan Bey, az kaldı, ekmeğimize kan doğrayanlara inat, aşuremizi kaynatacağız, tadından yenmeyecek'' ifadelerini kullanarak FETÖ firarisi Hakan Şükür'le ittifak mesajlaşması gerçekleştirdi.

Fatma Yavuz'un FETÖ'cü Hakan Şükür'e yanıtı

BAŞKAN ERDOĞAN'IN LGBT SÖZLERİNE KARŞI GELİP LGBTLİLERİ SAVUNMUŞTU

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın LGBT açıklamalarına yanıt veren Yavuz, "Sayın Erdoğan’a sesleniyorum. Tek bir LGBT’li kardeşime zarar gelirse başörtümü çıkarır yakarım." dedi. Gelen tepkilere de göğüs gereceğini söyleyen Fatma Yavuz, "Bunun üstüne de gider paşa paşa yatarım. Elimizden gelen herseye yapacağız lütfen bu nefret politikalarına bir son verin. LGBTli bireyler de bizim kadar bu ülkenin eşit bireyleridir. Bizim kadar hak sahibidirler. Kimseyi ötekileştirmeye hakkınız yok." ifadelerini kullanmıştı.

CHP'li Fatma Yavuz

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 250
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Aşurene tuz atmışlar seni kapının önüne koymuşlar
    Cevapla
  • Cepnili 1 yıl önce Şikayet Et
    Eee.. sucu ve sucluyu övmenin cezasi yokmu bu ulkede
    Cevapla
  • muhsin 1 yıl önce Şikayet Et
    var, hatta suçlunun da cezası var, sen yokmu zannediyorsun, araştırırsan öğrenirdin
    Cevapla
  • Derin dusunce 1 yıl önce Şikayet Et
    Kı kazanamiyacaksiniz tarihin sayfalarina gomuleceksiniz lakin 14 mayistan sonra ne halt edeceksiniz Allahin laneti uzerinize olsun teror seviciler koltuk sevdasina ulkeyi satiyorsunuz
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Neye az kaldı bayan? Pensilvanya’da birbirinize kavuşmanıza mı? Bence 14 Mayıs’ı bekleme. Erken davran. 15 Mayıs’ta birbirinizi teselli edersiniz. Beş sene sonra kesin halledeceğiz bu işi der sakinleşirsiniz. Yada şimdi uzaklardan bakan biz olduk şarkısını söylersiniz.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizi kahru perişan eylesin inşallah. Bunlar düpe düz memleketi iç karmaşaya sürüklemek, devleti yok etmeye karar vermişler, Allah bunların şerrinden korusun. Amin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunanistan'ı korkutan gelişme...Türkiye'yi durdurmak için rekor bütçe
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı