Fatih Erbakan'ın sözleri Karamollaoğlu'nu çılgına çevirdi! Hakaret dolu sözler!

Cumhur İttifakı'na katılan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın açıkladığı gerekçeler Saadet Genel Başkanı Karamollaoğlu'nu çılgına çevirdi. Saadet liderinin hakaret içeren sözleri tepki çekti.

GİRİŞ 28.03.2023 01:05 GÜNCELLEME 28.03.2023 01:05
Bu Habere 693 Yorum Yapılmış

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Cumhur İttifakı'na katılmalarına ilişkin "Karşı blokta sol, komünist, sosyalist, ateist fraksiyonların bir araya geldiklerini görmemiz. FETÖ ve PKK'nın desteğini görmemiz nedeniyle karşı bloğun kazanmasına vesile olmak istemedik" ifadelerini kullanmıştı.

KARAMOLLAOĞLU'NDAN HAKARET DOLU SÖZLER

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu aday gösteren 6'lı masanın üyesi Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, KRT TV'de katıldığı programda Fatih Erbakan'ın sözlerine cevap verdi.
 

İttifaka karşı çıktığı iddia edilmişti! Elif Erbakan'dan açıklama!İttifaka karşı çıktığı iddia edilmişti! Elif Erbakan'dan açıklama!




'TERBİYESİZLİK! BU KADAR ÜÇ KAĞITÇILIK OLMAZ...'

Erbakan'ı üç kağıtçılıkla suçlayan Karamollaoğlu , ''Saçmalıyor. Bu kadar saçmalık olmaz. Kim Milli Görüş gömleğini çıkardı da siyonist gömleğini giydi. Biraz insaf et. Fatih'in bir tecrübesi yok. Cahilliğe bakın! Erbakan Hoca ilk koalisyonun SHP ile kurdu. Ne oldu da 2 gün içerisinde birden bire değişti. Bu konuda fazla bir şey söylemek istemiyorum. Çamur atmak haddine değil. Terbiyesini kuşanması lazım. Niye babasının kurduğu partiyi terk etti. Adına Yeniden Refah dedi. Yeniden Refah ismini alamaz normalde. Neden aldı! Cumhurbaşkanı ona o toleransı gösterdi. Bu kadar üç kağıtçılık olacak siz kendinizi korumaya çalışacaksınız. Bu gerçekçi olmaz. '' diye cevap verdi.
 

Murat Bardakçı'dan Karamollaoğlu, Davutoğlu ve Babacan'a tepki: Nankörlük...Murat Bardakçı'dan Karamollaoğlu, Davutoğlu ve Babacan'a tepki: Nankörlük...

'Erbakan neden Saadet'ten ayrıldı? sorusuna Karamollaoğlu, ''O konuya girmeyim ama bunun hesabını veremez. Bu doğrudan bu davaya ihanettir. '' diye cevap verdi.

Karamollaoğlu'nun hakaret dolu sözleri sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 693
  • coşkun 1 yıl önce Şikayet Et
    o yüzündeki kıllardan utan ERBAKAN hocaya ve davasına ihanet ettiniz SÜSLÜMAN karamulla
    Cevapla
  • tas 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah insanı şaşırtmasın. Bu Necip Milleti saf sanıyor herhalde. Rabbim uyanmak nasip etsin. Maun Suresinin Mealini okumanı tavsiye ediyoruz..
    Cevapla
  • oğuzhan 1 yıl önce Şikayet Et
    utanmadan Erbakan hocanın partisini dış güçlerin adamlarına sattın. Şeytan seni birde utanmadan konuşuyor. Fatih Erbakan akıllıca hareket etti amacı Tayyip Erdoğan değil ama temel reis ıspanağını yemediği için basmıyor yazık
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    hocamın yanında durmakla milli görüş cü olunmuyor,laflada gemi yürümüyor. hocanin yanında zamanı kollamiş ki başa geçe,ihaneti yapa ve hocanın düşmanıyla,yola devam ediyor. measzulüm!
    Cevapla
  • Ata Ersoy 1 yıl önce Şikayet Et
    doğru söylüyor karamollaoğlu nün tecrübesi var. terör,vatan haini, komünist lerle beraber olmak her yiğidin harcı değil. bunun için tecrübe şart tâbi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...
Dünyanın konuştuğu operasyon sonrası Kuzey Kore'den 'İran' sürprizi!