Kılıçdaroğlu'nun "Sofra"ya benzettiği ittifak hayali 2023'te gerçek oluyor... Yok yok!

Tek gayeleri "Erdoğan'ı devirmek" olan 6'lı masanın en önemli kurucu aktörü CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun bu hedef uğruna yıllarca kimlere mavi boncuk dağıttığına ilişkin video sosyal medyanın gündeminde.

GİRİŞ 28.03.2023 16:58 GÜNCELLEME 28.03.2023 17:10
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

6'lı masanın, aday çıkarmayarak destek veren HDP'nin ve seçimlerin ikinci tura kalması halinde çok sayıda partinin destek vereceğini açıkladığı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu parti liderliğine geldiğinden bu yana yerli ve milli olmayan, Türkiye düşmanlığı yapan cephelere mavi boncuk dağıttı. 

"BEN BU SAATTEN SONRA DEĞİŞMEM"

Batı'nın da desteğiyle ittifak kurmakta hiçbir ilke ve kırmızı çizgi tanımayan Kılıçdaroğlu "Bu sofraya bu ülkenin tüm renklerini davet etmemiz gerekir, sofra büyümek zorunda. Ben bu saatten sonra değişmem" sözleriyle Erdoğan karşıtı tüm odaklara mesaj vermişti.

İşte Kılıçdaroğlu'nun sosyal medyada tekrar gündem olan o sözleri;

"OHAL KARARNAMELERİNE SON VERECEĞİZ"

Olağanüstü hal kararnamelerine son verileceğinin belirtildiği 6'lı masanın ortak mutabakat metinde, "OHAL süresini altı aydan iki aya düşüreceğiz" ifadeleri yer aldı.

Kılıçdaroğlu KHK'lar için AYM'ye gidiyor!Kılıçdaroğlu KHK'lar için AYM'ye gidiyor!

"YPG'Yİ TERÖR ÖRGÜTÜ OLARAK GÖRMEYİZ"

Kılıçdaroğlu, katıldığı bir televizyon programında, "Teröre başvurmadığı sürece biz YPG'yi terör örgütü olarak görmeyiz. Kendi bulunduğu yerde kendisini, halkını savunan bir örgüt olarak görürüz" ifadelerini kullanmıştı.

"ONLAR BİZE Mİ SALDIRACAKLAR"

CHP lideri "Suriye'nin kuzeyindeki Amerikan varlığını ve oradaki silahlı güçleri YPG'yi nasıl desteklediğini biliyoruz. Güney sınırlarımızda yaşananları nasıl yorumluyorsunuz?" şeklindeki soruya, "Onlar bize mi saldıracaklar, hayır efendim" şeklinde cevap vermişti.

Başkan Erdoğan 'Kaçacak' iftirasına meydan okudu... 'İşte Ataköy'de, ölümüne buradayım'Başkan Erdoğan "Kaçacak" iftirasına meydan okudu... "İşte Ataköy'de, ölümüne buradayım"

FETÖ KANALINDA "ERDOĞAN KAÇACAK" SÖZÜ

Kılıçdaroğlu 19 Mart 2014 tarihinde, STV Ankara Temsilcisi Abdullah Abdulkadiroğlu ile canlı yayında "Emin olun yurtdışına kaçmaktan başka bunun bir çaresi yoktur. Erdoğan için söylüyorum. Kaçsa da onu bu ülkeye getireceğiz. Kaçacaktır efendim. Yargılanacaktır. Bunun kurtuluşu yok." demişti.

KAYYUM ATANAN FETÖ MEDYASINA ZİYARET

26 Ekim 2015’de de yine "özgür basın" sloganı CHP’nin dilindeydi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun kayyum atanan BugünTv, KanalTürk, Bugün ve Millet gazetelerini ziyaret etti.

Kemal Kılıçdaroğlu "Bir hukuk devletinde olmaması gereken uygulamalarla karşı karşıyayız. İnşallah bunlar son olur. Bu tür kararlar demokrasimize zarar veriyor. Ülkemizin saygınlığına zarar veriyor. Bir grubu düşman ilan etmek, onların üzerine acımasızca gitmek, hukuku karalamak bizim kabul edeceğimiz bir uygulama değil." ifadeleri kullanmıştı.

"PKK'LILARA DHKP-C'LİLERE GİTTİK"

Kılıçdaroğlu PKK'yı ziyaret ettiğini belirterek, "Biz hapiste hasta yapan PKK'lılara da gittik DHKP-C'lilere de gittik." dedi.

FETÖ'DEN GÖREVİNDEN UZAKLAŞTIRILANLARA ALENİ DESTEK

Kemal Kılıçdaroğlu, 26 Ağustos 2021 tarihinde "O kanun hükmünde kararnamelerle görevden alınan, işine son verilen, ekmeği elinden alınan herkesi görevine iade edeceğim" ifadelerini kullanarak KHK'lılara sahip çıkmıştı.

Bu açıklamasının akabinden 2 Eylül 2021 tarihini gösterdiğinde tekrar KHK'lıları gündemine alan CHP Genel Başkanı, "Ben söz verdim, hepsini görevlerine iade edeceğim" şeklinde konuşmuştu..

KHK'lılara her fırsatta destek sözü veren Kılıçdaroğlu, 18 Nisan 2022'de de "KHK ile insanlar görevlerinden atılmayacak. Onların haklarının tamamını teslim edeceğiz" demişti.

TERÖRİSTLERE "ARKADAŞ" DEDİ

Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin PKK'lılarca katledilmesi sonrası Elçi'nin ailesini ziyaret eden Kılıçdaroğlu teröristlere "Arkadaşlar" diye seslenmişti.

"ESAD ASKERLERİMİZİ KORUYOR"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 33 askerimizin şehit edilmesinden sadece dakikalar önce"'Esad'ın askerleri şu an İdlib'de Türk askerlerini koruyor" demişti.

"GÜLEN'E HAKSIZLIK YAPILDI"

FETÖ elebaşı Gülen'e haksızlık yapıldığını ima eden Kılıçdaroğlu, "Fetullah gülen'in kitapları korkudan yakılıyor. hiç doğru değil." demişti.

Kılıçdaroğlu: İslam dünyasından kaynaklanan terörKılıçdaroğlu: İslam dünyasından kaynaklanan terör

"İSLAM DÜNYASINDAN KAYNAKLANAN TERÖR"

Kılıçdaroğlu İslam'ı terörle ilişkilendirerek "İslam dünyasından kaynaklanan terör bütün dünyada farklı yorumlara sebep oldu. İslam dünyasının da oturup düşünmesi lazım." demişti.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 28
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle Allah ım seni ıslah eylesin sonrada eğer ıslahla düzelmez isen ki sen Allah ı tanımıyorsun kk Allah ın EL Kahhar ismiyle seni ve senin gibi vatana ihanet eden İslam a yani Allah a savaş açanları kahrı perişan eylesin inşaAllah amin amin amiiin
    Cevapla
  • Manidar 1 yıl önce Şikayet Et
    Daha yeni; Anayasa mahkemesi davası süren HDP'nin 540 milyon TL ödenek alabilmesini onayladı. Bunların destekleyenleri çok. Bu ve benzeri haberler milleti germekten başka bir şey değil.
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Reis, Enflasyon sorununu çözmediğin müddetçe bu adama fırsatı altın tepside sunmuş olacaksın.
    Cevapla
  • 4abdullah4 1 yıl önce Şikayet Et
    yahu bu adamın hayatı yalan üzre kurulu.yalandaraga diye dizi yapsalar o kadar renkli ki on bin bölüm olur herhalde.
    Cevapla
  • Türkoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Kk nezaman kaçacak, çünkü secimden sonra yargıya asil sen hesap vereceksin, hazırlanan ey kafil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Bakan 'devrim niteliğinde' deyip duyurdu! Milyonları ilgilendiren hazırlık...
KAAN için kritik millileştirme: Hedefler yerli sistemle vurulacak