İbrahim Tatlıses yeniden aday adayı oldu

71 yaşındaki ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimler için AK Parti'den milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu.

İbrahim Tatlıses yeniden aday adayı  oldu
İbrahim Tatlıses yeniden aday adayı oldu
GİRİŞ 28.03.2023 19:23 GÜNCELLEME 28.03.2023 19:23
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

14 Mayıs'ta yapılacak genel seçimler için milletvekili adayı ve aday adayı olmak için partilere başvurular sürüyor.

Daha önce AK Parti'den dört kez aday adaylığı başvurusu olan İbrahim Tatlıses, yeniden AK Parti'den milletvekili aday adayı olmak için başvuruda bulundu. Tatlıses aday adaylığı başvuru belgelerini AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı'na teslim etti.



"SİZİN NEZDİNİZDE SÖZ VERİYORUM"

Aday olduktan sonra ilk açıklamasını yapan Tatlıses ''Urfa'ma hizmet için varım. 50 kere aday adayı oldum, Urfa'm için bir 100 defa daha olurum. Benim gayem Şanlıurfa’nın sorunlarını çözmek. Şanlıurfa’ya hizmet etmek. Şanlıurfa siyasetine yeni bir soluk getirmek. Anlayacağınız hep Şanlıurfa hep Şanlıurfa diyorum. Yine diyorum ben Şanlıurfa’ya hizmet soluğu getireceğim sanatta Şanlıurfa’ya hizmetim belidir. Şimdi siyasi hizmet getirmeye talibim. Eğer Şanlıurfalı hemşerilerim beni bu göreve laik görürlerse, bende şahsım adına hiç bir hemşehrimini yarı yolda bırakmayacağım. Sizin nezdinizde söz veriyorum. Şanlıurfa’ma güzel eserler ve güzel hizmetler bırakmak istiyorum. Şanlıurfa’nın sorunlarını cesurca dile getireceğim.'' dedi.
 

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 56
  • Gökhan 1 yıl önce Şikayet Et
    İbo'nun pili bitti artık.. Bodrum'dan dönmeyen adam Urfa'da kime ne hizmet verecek..Siyaset zor iş Ankara'ya taşınacaksın, sürekli takım elbise, saatlerce meclis çalışmaları..gelmez Ibo böyle işlere:)
    Cevapla
  • Yorgun Yorumcu 1 yıl önce Şikayet Et
    yöneticiliğe soyunanlara bi bakmalı, çekirdek ailesini nasıl yönetiyor ve halkayı açarak sorgulanmalı çevresinde nasıl bir yonetim sergilemiş, adaletlimi, dürüstmü, ahlaklımı, merhametlimi, yorum sizin
    Cevapla
  • Fahri Özcan 1 yıl önce Şikayet Et
    Haydi hayırlı olsun busefer inşallah
    Cevapla
  • Bursa 1 yıl önce Şikayet Et
    bu da kendini kurtarma derdinde...
    Cevapla
  • karadeniz 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence çoğu kişiden fazla katkısı olur urfada, seçilirse hayırlı olsun derim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
O ülkelerdeki PKK'lı sayıları Kandil'i geçti! İşte rakamlar
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...